![]() |
monitoring
Interesuje me da li je neko imao iskustva sa M Audio LX 4 2.1 systemom.(aktivni monitori 2 satelita + woofer ) odnosno sta predlazete za monitoring(aktivni) za nekih 300 - 400 eura za malo ozbiljniji home recording?
|
M-Audio su, citiram jednog clana foruma, "Kese"...moja preporuka su Alesis monitori...za te pare bolje neces naci...
|
Prosto da ne mogu da verujem da je jedan takav gigant audio tehnike napravio "kesu" .. Uopste ne sumnjam u ljude koji tako kazu jer su se i uverili ali prosto me sve to kopka , iako ne bih kupio voleo bih da cujem tu"kesu" i uporedim razlike nekih monitora tog cenovnog ranga .. :roll:
|
Quote:
Quote:
Ili jos bolje... Quote:
|
Hvala na savjetima.Ja sam ih slusao u jednoj radnji i ne mogu bas reci da su "kese"ali vjerujem vasim kritikama.Mozete li mi navesti par modela(razlicitih firmi) u tom cjenovnom razredu za koje smatrate da mogu "odgovoriti zadatku"
|
Jedan kolega u Livnu ima Tanoy-a. Hvali ga pravo.
Nisam slus'o, tako da ne mogu ja ososbno o njima nista reci. Cini mi se da su u tom rangu cijena. |
Quote:
|
eeehej, polako sad... Samo kazem da se ne isplati to uzimati. Kako zvuce, to je vec druga prica, ali ne zvuce onako kako bi pravi monitorci (po meni) trebali da zvuce. U svakom slucaju svaka alternativa je po meni bolja, a za te pare ih svakako ima. :D
pozzzz! |
Definitivno sam odustao od ovog M audia.U opciji su alesis ili tannoy.Od jednog kolege sam dobio informaciju o ESI nEar 05 monitorima.Interesuje me vase misljenje o ovim monitorima s obzirom da su vrlo povoljni .
|
All times are GMT +1. The time now is 08:51 PM. |