![]() |
charlie
koristi li netko charlie?!
jebate, kad san ga prvi put instalira sve je bilo ok, ali kad san izgubi podatke na disku, izgubi san i cherlievu bazu i sad san je kopira ponovo. medjutim sad me charlie zajebaje :shock: kad stavin multimedia drivere radi ok, ali kad radin (normalno) sa asio scope driverom zajebaje. prvo malo kopa po disku, ko da nesto trazi, a onda mi smrzne nuendo. sad san skuzi da mu treba, kad pocme 'kopat' samo zatvorit sucelje i nakon sto nuendo objavi 'opasni error' ponovoga otvorit i onda radi :shock: :?: :!: :?: :!: :?: |
Ma meni se Nuendo "dize" citavu vecnost i sve mi se cini od kako sam instalirao Charlie :?
|
a jeli ti radi normalno i jeli ti u vstplugins folderu zajedno sa ostalim pluginovima ili ti je u nekom posebnom, na posebnoj particiji ili disku!?
|
:shock: jebate, sad mi radi (kuc, kuc, kuc) normalno.
cudno :shock: |
za sad mi radi normalno :roll: a zajedno je sa drugim pluginovima u folderu vstplugins
|
Quote:
bas cudno. :? moran svaki put kad ga ucitavan u roku od 5-6 sekundi dok on nesto 'kopa po disku' brzo zatvorit sucelje i ondah ga odmah ponovo otvorit i tad bude sve ok - ko da nesto sa grafikon nije ok. :? onda nakon 2-3 otvaranja na takav nacin, ucitavan ga bez problema. projekti u kojima ga koristin takodjer se otvaraju normalno, tako da mi nije neki veliki problem, ali mi nije jasno zasto se ovo dogadja :? :!: :?: |
i ja sam takodje pomislio da ima problema sa grafikom :?
|
Meni je radio fenomenalno tih 15 minuta sto je bio instaliran...
|
ja san bogami zadovoljan. b4 mi je malo dite za njega :roll:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:44 AM. |