![]() |
GIGA i VST adapter
Nikako ne uspevam da pokrenem da mi GIGA svira u Nuendu preko VST adaptera. Ne mogu da ukapiram gde gresim :roll:
Slika izgleda odprilike ovako samo sto sam ovo napravio na racunaru kod kuce http://www.jannemecek.net/files/Adapter.jpg Ne znam sta ovi upitnici predstavljaju :oops: |
Nije valjda da niko nezna ovo sto sam pitao :?
|
Quote:
|
Ova slika je sa masine kod kuce ali i na njoj je Gigastudio......ovako mi isto pokazuje i na masini u studiju gde mi je i Luna i normalno kad je pokrenut Gigastudio :?
|
Quote:
|
Quote:
|
Caka je da se u Giga studiju pod Settings>Hardware izabere FX-MAX Giga Bridge kao output. Nakon toga ucitas Giga VST adapter vst instrument i radis s njim sta hoces. Ponasa se kao i svaki drugi synth.
|
Sa GigaStudiom sam se pozdravio kada sam presao na WinXP. Mislim da nisu nikada napraviliu verziju koja pod XP-om radi kako treba....
|
Quote:
|
Postoji FX Max Giga Vst Adapter (kojeg ti pokusavas startat) i FX Max Giga Teleport. Ovaj drugi je za koristenje Giga studija od strane vise kompova preko mreze, a on instalira i plugin koji ti daje iste mogucnosti kao i VST adapter. Dakle, probaj s FX Max teleportom...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:46 PM. |