![]() |
E-MU 1820?!!!
Sta mislite o ovoj karti,da li je bolje resenje od delte 1010lt ili je to samo prepakovani SB?
|
Definitivno nije prepakovani SoundBlaster....hardver je potpuno drugaciji (TFpro odn. ex JoeMeek preampi) kao i softver (nesto na foru Scopea sa mixerom i dsp efektima/samplerima). Sacekaj uostalom review pa da vidimo da li valja.
|
Hvala ti na odgovoru :wink: razmisljam o kupovini emu-a 1820(ne m) pa se zato interesujem,ali necu da zurim dok ne vidim kakve su reakcije.U Future Music-u ima par strana o njoj,i izgleda ludo,ali me buni cena.U uvodnom tkestu kazu da je to pro sistem za manje od 500$,a onda stave cenu od 300 funti.Na netu sam pronasao cenu od 400$(to je nekih 330 evra,ako se ne varam).Ne znam koliko su te cene u funtama realne,recimo Delta 1010lt koja kod nas kosta 350 evra kod njih je 360 funti(preko 450 evra)a 1010 je 650 funti?!!!
|
Quote:
|
Quote:
ps: kako nabavljas Future Music...ja dobijam preko Platoa... takodje, svrati ponekad na FM/Computer Music forum (http://forum.midiaddict.com)...to mi je omiljeni forum (posle Rumskog naravno ;) ) |
Ma nabavljam ga na trafici :lol: Oderu me ko mladog majmuna ali sta da radim...Ovaj poslednji broj je nekih 850 din.,valjda je toliko i u Platou.A na forum cu svratiti obavezno.Pozzz :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:40 AM. |