![]() |
Nuendo 2-pitanjce
Nuendo 2.101 je odli?an(ili cubase 2) ali ima par sitnica koje mi
zadaju bol. Jedna je da u Mixeru nema "Master channel" ve? se on zove "Out Channel"!?? Drugo u tom Out Channel (ili Master)nemogu nikako da stavim MONO kao u dobrom starom SX (ili Nuendu) lijepo stisne? dva kru?i?a i evo mono. Dajte me prosvjetite da shvatim da je u meni problem.Hvala! :oops: :oops: |
Problem je u Nuendu...to je jedan od najvecih propusta u njemu ali uskoro ga trebaju ispraviti...evo kako napraviti isto to putem stapa i kanapa:
Quote:
|
kamo srice da je to "jedan od najvecih propusta" :wink:
to je "malo dite" u odnosu na drum editor radi kojega cu zavrsit na psihijatriju. medjutim, mene jos nisto zanima. kako na stereo kanalu smanjit ili pojacat samo jedan od kanala (livi ili desni)? |
Panorama u levo ili desno :wink:
|
Quote:
recimo, imas stereo loop i na livemu kanalu je hi-hat, a na desnemu tambourine. e, sad hoces stisat samo tambourine, ali da ostane u prostoru na istemu mistu? |
:idea: u, jebate. sad san se siti :idea:
moze se insertirat na kanal "tools one" i sa njime to napravit... hm, ipak, zar nije cudno da se to ne moze napravit na neki "normalniji nacin"... ili mozda moze?! |
Quote:
|
Quote:
u cubaseu vst32 su bila 2 fejdera po kanalu, i sa shifton ih se moglo neovisno podizat i spustat. to nuendo nema. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:44 AM. |