Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Guillemot!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8446)

X-Dreamer 06-12-2003 01:37 PM

Guillemot!!!

Zna li neko o kakvoj se muzickoj karti ovde radi.Karta je:Guillemot Maxi Isis sa breakoutboxom.Naravno sa dosta ulaza i izlaza.Ima li mozda neko ko bi mi mogao malo vise reci o ovoj kartici.Hvala unaprijed.

Pedja 06-12-2003 01:52 PM

Ja sam na zalost samo cuo za tu karticu i nista vise od toga. Cuo sam od jednog tipa da nije losa i da ju je prodavala neka firma iz Nisa. Mozda Deki zna nesto vise ako je cuo za tu firmu :?:

X-Dreamer 06-12-2003 03:55 PM

Radi se o tome da mogu da je nabavim po jako povoljnoj cijeni,ali nemam pojma kakva je,kakve su joj karakteristike i da li se isplati da je uzimam.

Pedja 06-12-2003 09:36 PM

Jesi li trazio po netu podatke o toj kartici?

idekius 06-12-2003 09:44 PM

Quote:

Originally Posted by Pedja
Ja sam na zalost samo cuo za tu karticu i nista vise od toga. Cuo sam od jednog tipa da nije losa i da ju je prodavala neka firma iz Nisa. Mozda Deki zna nesto vise ako je cuo za tu firmu :?:

Hm.. nekada sam nesto citao o tim karticama jer stvarno nisu skupe... Neznam ko bi to u Nisu mogao da valja...

Shot 07-12-2003 01:16 PM

Guilemott ISIS ima jedan veliki problem:

NE RADI U WINDOWS XP!! :shock:

Postoji nekakvo objasnjenje na stranci proizvodjaca da su oni tu karticu konstruirali tako da koristi neke rupe u windows kodu a to s obzirom da windows xp nisu na staroj 95 jezgri vec se baziraju na NT jezgri vise ne funkcionira. Kazu da ISIS najbolje radi na windows ME a to nema smisla postavljat u ovo doba kada i XP vec lagano zastarjevaju

X-Dreamer 07-12-2003 07:21 PM

Mada tako nesto sam i mislio.Malo sam se sunjao po netu i saznao nesto vise o ovoj kartici,nisam bas nesto odusevljen.Ovih dana me je moja supruga jako obradovala i obecala mi poklon u vidu 200 eura.Tako da sam sad u stanju nedoumice i nikako da se odlucim izmedu(Audiophile2496,TerattecDMX6Fire,TerattecEWX 24/96).Kada malo bolje razmislim mogao bih i da uzmem DVD rezac a bogami i da malo opdatiram kompjuter.Sto se tice muzicke karte najvise se lozim na DMX6Fire,zbog onog fronta zato sto je jako praktican,nemoram da se patim sa kablovima iza kompjutera i ostale zaj*******je.Najgore mi je to sto ne mogu nikako da se odlucim jer kako se ono kod nas kaze(ko zurio vrat slomio).

Eon 07-12-2003 09:31 PM

moj predlog ti je skupi jos para i kupi pravu RME karticu

X-Dreamer 08-12-2003 01:09 AM

Hmmmmmm...pravo da ti kazem mogu da nabavim RME digi 96/8 za nekih 200 eura,mada da budem iskren to je polovna karta.Znaci dobijam kartu koja je skoro nova sa svim sto ide uz nju.Na taj nacin stedim nekih 120 eura.Neznam koliko kosta dole kod nas, ali cijena te karte ovdje iznosi oko 320 eura.

kVu 08-12-2003 01:23 AM

Bez razmisljanja. Uzmi RME!

All times are GMT +1. The time now is 09:22 PM.