![]() |
Promena glasa bez deformacije
Da li postoji neki plugin kojim bi svoj usnimljeni glas mogao da pretvorim u zenski ili glas starca, deteta? Sve vokatore i efekte koje sam koristio pitchuju glas ili ga deformisu, a meni treba nesto sto ce da promeni samo boju glasa. Ako neko zna da tako nesto postoji, zamolio bih ga da me navede na internet adresu gde bih mogao da downloadujem. Ako neko ima na prodaju takav plugin, neka mi se obrati takodje...
|
ne znam za efekat ali probaj sa eq-ovima da se zezas...imas beskonacno kombincija pa jedna je i ta koju trazis... 8)
|
Pich shifter mozda?
|
Postoje ti programi namjesni setovani za takve stvari (ja ih imam par samo to ko zna dje je). To ti je u biti pitchshift/formanti , timestrech, eq..samo shto su kod ovih programa uradjeni preseti.
Ne znam za plugin verziju nekog, sem ovih standalona. |
da da sto rece Boskovic Timestrech je dobar i sa njime imas mocnu manipulaciju i naravno kombinuj sa pitchshifterom i eq-ima i eto ti ga :wink:
|
U Cubase-u imas obe funkcije i to radi odlicno.
Audio/Process/Time Stretch ili Audio/Process/Pitch Shift |
probaj sa Ultravoice..nije nesto extra...ali mozes napraviti od zenskog muski ili da bude muski jako dubok : )
samo napominjem nije nesto extra |
...Celemony Melodyne je verovatno ono sto trazis...
|
Probaj
RBC Audio Voice Tweake Pro DX Steinberg UltraVoice VST Steinberg Voice Machine |
Quote:
h**p://www.streamload.com/purator003/voice/ |
All times are GMT +1. The time now is 07:05 PM. |