![]() |
Cd changer
postoji li ovakva neka sprava za racunar u koju bi recimo mogao da stavim 10-20 cd-a bez menjanja i koliko kosta naravno ne mislim na nesto vanserijski nego all buy varijanta
|
Vec vidim instalaciju svih Spectrasonics kompleta i Halion String Edition bez menjanja.... :D
|
I svih mogucih semplova koji samo stoje i nigde se nemicu samo se aktiviraju jednim pritiskom na dugme... :lol:
|
E to je meni stvarno san...posto sa ovih stotinak i vise Akai diskova ne mogu nikako da ih pohvatam (moram da ih kopiram na HD) :wink:
|
Istina....jednostavno ovaj CD kao medij nije niukakvoj sluzbi jer se samo gomilaju i ne znam koliko ce jos ali uskoro vise necu znati gde mi je sta :cry:
|
ja san uze serijski disk od 160gb i lipo sve (selektivno) stavjen na njega. :roll:
cd-i su prespori i neupotrebljivi za sampleove koji sviraju direktno sa diska. |
To je najbolja varijanta ali recimo samo za pretragu da imas neki dobar ogroman Changer zamisli koliko bi samo hard diskova ustedeo a ono sto zelis da uzmes kao sempl snimis na hard
|
Quote:
Zanima me kod duplih DVD-ja da li on moze da ocitava sa obe strane bez okretanja cd-a? |
Quote:
Moraju da se okrecu da bi se procitala druga strana, a i preosetljivi su (previse se nahvata prasine tako da nisam mogao da narezem drugu stranu). A i problem je kako smestiti diskove u Akai formatu (koji je samo za CD) na DVD :? |
Ne znam DVD...CD...nista nije dosledno postalo...sve je sto bi se reklo CARAPA :D
|
All times are GMT +1. The time now is 11:44 AM. |