![]() |
Akai RPM800
Pozdrav svima. Da li je neko imao prilike da ih cuje? Iskustva? Mozda neka preporuka za nesto bolje u klasi do 500-600 jura za par? Hvala. Poz
|
Re: Akai RPM800
Zar niko, nista!? Najjace sto nema komentara ni po stranim sajtovima.. Vodim se mislju, ako nesto nije popularno, ne znaci da je lose. Samo sto sam vremenski ogranicen, pa ne mogu da odem do bga da ih cujem..
|
Pre 4-5 godina isto sam imao problem sto nigde opsirnijeg review-a nije bilo za tada RPM8 seriju. A nisu ga imali na stanju kod nasih, vec samo da se poruci. Sada vidim ista prica za RPM 800. Nisam pametan, osim (pošto si pitao šta za tu kintu još) što ću preporuciti da poslusas i ono što ja koristim vec 2 godine kao main u stanu - Focal Alpha 65 (tada 700e, danas neke silne akcije imaju, mislim da ih mozes uzeti i za 500e pošto je Shape serija uveliko izašla u prodaju ). Za taj novac, moja ocekivanja su ispunjena.
Pozz |
Imao sam priliku da poslusham te akai monitore(ja sam samo poslushao na par sati nisam radio na njima) u netretiranoj sobi i nisu ostavili bog zna kakav utisak.Lik je pored njih imao i neke hi fi kutije jbl i konstantno sam imao osecaj kao da mi fali neshto od glasova u pesmama.Bash su bucni sacuvaj boze.Ovaj nemoj da cekash detaljan opis vec idi do radnje i slushaj to ti je drugarski savet .Svako cuje drugacije prema tome,mene te kutije podsecaju na tanoy(glasni sa rupcagom na midlu i muljavim masnim basem).
|
Hvala puno. Narucio sam u artistu adam f7. Bio je zadnji par na popustu, medjutim nesto nije bilo u redu sa jednim zvucnikom, pa su ih povukli iz prodaje. Ja sam na kraju kupio yamahice hs7, sobzirom na to da mi je prostorija i suvise mala (2sa3). Sa trutova sam presao na yamahu i prezadovoljan sam. Dosta jasnije cujem odnos svih frekvencija, kao i osetljivost efekata.. Planiram da se jednog lepog dana preselim u vecu prostoriju, pa do tad bi trebalo da skupim para za neke ozbiljnije primarne monitore.. Pozdrav =)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:55 PM. |