![]() |
Bastenski filc
Jel zna neko gde mogu da nadjem bastenski filc u beogradu?
Guglam ali mi slabo ide :) |
Re: Bastenski filc
+1
ako neko stvarno zna ili ima broj i meni je potrebno, isto guglam ali ne ide :) i ako ima neka radnja blizu Nisa ako neko zna ili je narucivao... po tapetarskim radnjama me zbunjeno gledaju, po polj. apotekama nikad nisu culi, u shtofovskoj robi ne znaju sta je to... dajte neki link, broj, nesto... |
ima po poljoprivrednim apotekama, a i u Merkuru. Ja sam uzimao u apoteci koja se nalazi na onim stepenicama što vode od Ekonomskog fakulteta gore ka Zelenom vencu.
|
Arture hvala, pogledacu po poljo apotekama, Merkur je zatvoren vec neko vreme :). Zanima me da li mogu da idem samo sa sundjerom 1cm preko kamene vune umesto bastenskog flica ?
|
Može da se naruči i uveze iz SLO za male pare dosta filca:
http://www.tosama-trgovina.si/b/84_V...-x-100-m-1-kos |
@LA-2A ako uspes da nadjes u nekoj poljop.apoteci, molim te, zamoli ih za broj, pa mi sibni ovde, posto nisam iz Bga, da mogu da pozovem i da narucim ako su voljni da salju... hitno mi treba a nigde ne mogu da nadjem, i po najvecim stovaristima mi govore kako nikad nisu culi za tako nesto... cak i kamenu vunu guscu (skuplju) nabavljaju samo po potrebi ako se posebno narucuje
|
|
BlasterMaster javim ti ako uspem da nadjem, ako ne najverovatnije cu da idem sa obicnim najlonom pa sundjerom od 1cm pa tek onda sa dekorativnom tkaninom, ali ni sam nisam siguran koliko je to uopste pametno.
|
i ja sam uzima kod zelenog venca. to je ona mala ulica uzbrdo. mislim da se zove kamenicka. tu ima jedno dve tri poljoprivredne apoteke. e pa u jednoj od tih ima.
|
U toj Kamenickoj na Zelenom Vencu od par samo jedna ima ali nisu azurni... Bolje nazvati i naruciti. Ja uzimao prosle godine mesec septembar.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
All times are GMT +1. The time now is 12:59 PM. |