![]() |
Nešto mi ne valja...
Hej drugari!
NeÅ¡to mi se raspade profil ovdje na forumu! Dobio sam privatnu poruku tamo 10.6. i kako od tada do danas (13.6.) nisam dolazio na forum, ispade da nisam znao da je to doÅ¡lo. Nekako sam prije bio opuÅ¡ten jer bi mi uvijek na mail doÅ¡la obavijest da imam PM, al ovog puta je mail izostao. Sad kad malo vrtim film, čini mi se da i zadnji puta, prije nekog vremena, isto tako nisam dobio mail notifikaciju. Pa sam onda otiÅ¡ao u svoj profil da provjerim jel mi se izgubila kvačica na te nofifikacije. Nije. JoÅ¡ stoji upaljeno. Khm?!? Ali usput kliknem da ugasim visitor messages jer to stvarno ne koristim i nemam mi puno smisla... i BAAAAM Raspao mi se profilni skin! Godinama gledam ovaj forum u onoj bijelo-plavoj kombinaciji i sad mi se to raspalo i sav je sivo-crveni. Groozno! Nigdje u opcijama profila nema da taj skin promijenim. Å*to da radim!?? Ja bi nazad onaj drugi skin!!! :shock: |
Re: Nešto mi ne valja...
Ehehe...pa ta crveno - siva je osnovna (default)...!
Ima negde da se podese "teme", ima ih 3 mislim, "normalna" crveno-siva, plavo-bela, i neka tamna, crna-nešto...ali sad orem gde su skinovi...jbmlg, ne mogu da se setim, negde je to stajalo skrooooz na dnu stranice.... |
Nazalost, odavno je pukla skripta (zbog stalnog seljakanja foruma tamo ovamo) za menjanje skina, pa smo osudjeni na osnovni skin (pogledacu da li moze nekako "manuelno' da se menja), a sto se tice email notifikacije, vrlo vjerovatno da je u pitanju ista stvar (mailer deamon koji sluzi za to je nesto prestao da radi... pogledacu da nije do provajdera, tj do loopia).
|
Šteta...
:( |
All times are GMT +1. The time now is 03:49 AM. |