![]() |
Tamburaski i narodni orkestar
Kod mene u kraju tamburasi nisu bas chesti.....
kako vam izgleda? https://soundcloud.com/darko-citic/n...ada-kosanovica |
Re: Tamburaski i narodni orkestar
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Inače, užasan instrument za snimanje :) Nekom prilikom je Zoran Živković (ne onaj političar, nego Radojkin i Tinetov sin:)) prepričavao iskustva sa snimanja nekog albuma Bore Dugića u Studiju 13. Kaže da su na kraju iz očaja koristili Bruell & Kjaer (merni mikrofon) jer je samo on uspevao da se izbori sa SPL-om :) Sticajem okolnosti snimao sam Boru za Karanovićev film Virdžina sa ElectroVoice N/D 757 (više se ne proizvodi) u Simketovom sobnom studiju i nikakvih problema nije bilo, čak ni sa kršem od TASCAM M 8 miksera. Elem, dinamički mikrofon i frula su dobra kombinacija.
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
offe meni ovo super samo od 1:20 do 1:45 mnogo ima nekog bazzz zujanja struganja treperenja piska struja zvuk dok idu ove zurle gajde sta su vec, bas mi samo to odma zasmetalo, przi zvucnik, a ovo za frulu meni super odgovara uhu... u miksu super sedi ako je i bila namera da bude frula uz pratnju orkestra... slazem se da je mozda malo close, ali po meni ne nesto opterecujuce previse...ostali instrumenti sve super :thumbsup:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:52 PM. |