![]() |
HELP!!! Pucketanje zvuka
Pozdrav svima!
Od pre par dana imam problema sa pucketanjem zvuka i to dok recimo otvaram stranicu u firefoxu, dok se stranica otvara zvuk pucketa, kada se stranica potpuno ucita pucketanje prestane!:shock::confused: Pucketanje se javlja na obe "karte", i na Line6 Toneportu i na Terratec-u:banghead: Probao sam da menjam latenciju obe karte, reinstalirao sam drivere. Povremeno pucketanje se javlja i dok mi sljaka uTorrent. Neki konflikt definitivno postoji izmedju zvucnih karti i PCI wifi kartice, a kako da ga resim ne znam:confused: Ako neko ima neku ideju nek javi, a kao poslednja solucija mi je reinstalacija Win7. Inace sve je sljakalo godinama unazad bez problema! Hvala unapred! |
Re: HELP!!! Pucketanje zvuka
Spustio sam kuciste do rutera, izvadio wifi karticu i bocnuo lan iz rutera i problem resen!!!:bend: A zasto su se ove karte pocele "ujedati" posle toliko goina rada pojma nemam:confused:
|
`si probao da je vratish u drug PCI? ili u isti posle vadjenja / restarta kompa?
Jednostavno se neshto zabagovalo sam od sebe... ili uz malu pomoc prjatelja xe xe :( |
Ma jesam, to je prvo sto sam uradio ali na moju srecu provalih u cemu je bio problem. Zezao me je Firewall (Zonealarm) nakon najnovijeg update-a! Obrisao sam ga, instalirao Comodo , reinstalirao drivere od svih kartica i sada je sve ok ;)
ZATO NIKADA NE TREBA DRZATI DAW I INTERNET NA ISTOM SISTEMU! |
Ne bi smelo da se desi al deshava se, ochigledno... :( :banghead:
Mali off, bash juche geldah testova antivirusa... edit: The Best Free Antivirus Utilities for 2016 Best Free Antivirus Software |
All times are GMT +1. The time now is 03:28 PM. |