![]() |
elicenser plugini 2016
pocelo je, evo ga prvi:D
https://www.steinberg.net/en/product...ion/start.html |
Re: elicenser plugini 2016
nisu samo ti , dosta unazad ima vec krekovanih :)
|
^ upravo tako nekako... :da:
|
ne kontam bas na sta mislis? a da je zahtevalo usb dongle elicneser pri instalaciji i trial periodu?
ono ostalo sa steinberg sto ima na netu nista nije zahtevalo usb dongle prazan, klasika triali pomereni za 100godina |
Nisam bio siguran pa nisam odma napisao, al poshto je alavuk napisao potvdio sam.
Ono shto mi se motalo po glavi je da je bilo i ranije tih plagova, pre i post elicenser... To je totalno nebitno za ono shto se ovih dana po netu aludira, msm najlakshe mi ako nisam upravu :) Vezano za cubase: Quote:
(da se tako izrazim) njega iz plagova shto ih povezuje... naravno, pojavilo se samo ono shto ih je povezivalo na taj i slichan nachin... zashtita nije svuda isto implementirana u code... i ako je svuda "iLok"... to je razlog shto se nije pojavilo sve shto ima na iLok-u, to je razlog shto su proizodjachi napisali da iLok2 nije puko... pa se "intenet smejao" kako nije kad jeste :ups: Ista pricha se moze preneti i na elicenser... |
e-ilok licenser radi na drugom principu tj prema ilok nalogu i aktivacijskom kodu(internet) isto vazi i za fizicki dongle, verovatno su uspeli nekako sve to da zaobidju i eto ... elem same softver kompanije su krive za tako nesto pogotovu eventide (chanel strip) i soundtoys (sta sve ne u mikro seriji) ... kako god nesto imam legalno i svidja mi se sto se ne kleshuju medjusobno !
edit : jedno 2 godine su se pojavili prvi krekovani e licenser plugovi ... |
Poredio sam samo generalnu situaciju... principi rada su drugachiji, naravno :)
|
nisam programer tako da tu necu da se mesam niti da lupam gluposti , nego govorio sam za legalni e ilok koji imam i ovi sto su krekovani ...
|
Pustite filozofiju :)
Ima li Cubase 8 ili nema? |
Quote:
Recimo..branoy malo se kiti...ali ne čita "Private message":D |
All times are GMT +1. The time now is 02:35 PM. |