![]() |
Freeze u sred snimanja
Pozdrav ekipo,
izgleda da imam problem sa zvu?nom karticom(PCI), problem je u tome da kada po?nem sa snimanjem (u adobe audition-u) posle nekoliko minuta zabaguje ceo komp, zna?i freeze, i pi?ti nenormalno viskim frekvencijama da probija mozak. Dok, kada blejim na kompu, pustim muziku ovo ono, nikakvih problema nema i ne dolazi do freeze-a. Je l imao mo?da neko sli?nih problema i kako ovo da sredim? Mo?da ?ak i nije problem sa zvu?nom karticom, stvarno ne znam :/ |
Re: Freeze u sred snimanja
Moze da bude zaista milion stvari. Koji je komp u pitanju ?
|
Quote:
Istina, slaba je konfiguracija, ali do sada nisam imao nikakvih problema sa snimanjem. |
Pominjao si neko pishtanje... o cemu se radi, odakle se cuje pishtanje ?
|
Meni soundtoys znaju tako da zapiste. Doduse ne u fazi snimanja (jer ih ne palim tad) vec kasnije u mixu..
Pogledaj da nije mozda to |
Quote:
|
Ako komp blokira, onda je najverovatnije do kompa... Moraces ga odneti u neki servis da ga provere...
|
da nemas neku povratnu vezu koja se aktivira prilikom snimanja? Za to je karakteristican pisak... tj divljanje ulaz/izlaz...
proveri linije kuda idu, da ti slucajno neki izlaz ne ide u neki ulaz i sl |
Pa ne bi mu to blokiralo računar, eventualno bi mu spr?ilo zvučnike.
Pozdrav, Vasa |
desi se greska, narocito ako postoji neki mixer pre zvucne... ili interno, ako je slucajno vezan neki izlaz za ulaz programski radi remixa pa ostane ukljucen... ?? jbg..
|
All times are GMT +1. The time now is 04:27 AM. |