![]() |
Digitalni format konvertor
Ovako.... live situacija u pitanju
Imam digitalni mixer koji nema AES3 izlaz....a na procesoru i pojacalima, imam AES3 ulaz..... Zeleo bih da izbegnem dodatne AD/DA konverzije, pa da izadjem digitalno iz Mixera u procesor (sistem kontroler- skretnica, eq, dinamika.......) i u pojacala... ali je problem sto na mixeru imam USB, i AES50......eventualno mogu umesto USB karte, da kupim ADAT kartu za mixer, ali nije bas jeftina Ima li ko ideju kako da konvertujem neki od digitalnih signala koje imam u AES3? dovoljan mi je cak i jedan AES/EBU izlaz, imam thru na uredjalima posle..... |
Ja ovako polupismen cenim da je, ako se radi o live situaciji, potpuno svejedno da li radi? AD/DA konverziju ili ne. Ako već ka?e? da ADAT konvertor za mikser nije ba? jeftin znači da ni sam nisi načisto da li ti je sve to ba? nu?no ;)
Pozdrav, Vasa P.S. O kom se mikseru radi? Dosad sam kapirao da ima? X32, a on ima AES/EBU :confused: |
Re: Digitalni format konvertor
Moguce je...
Ali sada izlazim analogno iz digi mixera u kotroler koji je takodje digitalan, pa iz njega analogno u pojacalo koje je takodje digitalno.... tako da se do pojacala signal 2 puta bespotrebno konvertuje... Razumem to sto kazes, ali nije pitanje da li je bolja ova ili ona konverzija, vec bih mogao da izbegnem nepotrebne ad I da procese...... |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Imam x32 ali producer verziju, koja nema aes/ebu, vec samo neki aes50, sa kog nisam siguran Kako da dodjem do aes/ebu
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Pa moze, s' obzirom da Onda imam I u studiju kad zafali kanala, dosta adat ulaza, tako da ima dvostruku primenu :)
A Onda pitanje adat to aes konvertor? |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
pominjao sam samo iz razloga sto nema nacina sa AES50 doci na AES/EBU.... a sa ADATa bi moglo:)
|
Quote:
Leto je, lepo je. U?ivaj :) Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 01:34 PM. |