![]() |
Pomoc oko odabira muzicke kartice ?
Posto sam u malo manjoj finansijskoj situaciji a hteo bih da napravim kucni studio samo za sebe, hteo bih da pitam za savet, tj. lose i dobre osobine ove tri navedene kartice. (Behringer U-Phoria UM2, M-Audio M-Track MK2, Focusrite Scarlett Solo). Hvala unapred. :(
|
Re: Pomoc oko odabira muzicke kartice ?
Skoro sam imao prilike da se igram sa pomenutom M-Audio kartom, i dopala mi se. Čoveče, preko kilogram težine, metalno kućište (koje verovatno čini najveći deo težine :D), veoma lepo odrađeno sve, kvalitetni pot-ovi na dodir , ništa glindžavo i raznjakano ili s' osećajem jeftine "plaje"... Čime Behringer i ne može baš da se podiči...
Što se tiče eksploatacije, sumnjam da postoji neka značajna, toliko čujna razlika koja se opisuje velikim procentima te uz kvalitetan mikrofon ili instrument - sve tri daju optimalne rezultate. Mislim da Focus prednjači u "podršci" (on-line), među najprodavanijim je u EU. Takođe, jedini ima 24Bit/96kHz (ako je ikome bitno onih 96kHz, al ajd...:rolleyes:) naspram "bednih" 16Bit na U-Phoriji i pristojnih i sasvim dovoljnih 24/48 na M-audiju... Dakle, Behringer bih rado napljuvao, ali ne mogu, 60€ je je svakako "mlohava" cena, pa šta i očekivati... Za te pare... Ne moš' mu ništa...:D Realno za druga dva...daću ipak prednost Maudiju, ipak nudi dva xlr-combo ulaza, što je daleko važnije od 24/96 na Focusu, i konekcije sa zadnje strane su balansirani jack, što mi deluje ozbiljnije od nebalansiranih RCA na Focusu... :thumbsup: |
All times are GMT +1. The time now is 06:44 PM. |