![]() |
Cubase step automatizacija
2 Attachment(s)
Pozdrav!
Jedno pitanje u vezi Cubasea 5 ili Massiva. Ne znam tacno koji pravi problem. Kad navezem stepper u Massivu na filter cuttoff dobijem dobar zvuk. Tj. cutoff momentalno skace sa 0 na 100 i obratno. Medjutim, kad to probam da uradim u Cubaseu preko automatizacije onda kao da postoji brzi "glide" sa 0 na 100 (i obratno). Kao da ne radi momentalno skakanje cutoff-a nego prodje sve vrednosti od 0 do 100 i dobijam bezveze zvuk (wobble). Dobijem zvuk kako kad bih u Massivu digao Glide Mod parametar u stepperu. Ne mogu da nadjem u Cubaseu da li ima neko podesavanje koliko "grubo" automatizacija skace sa jedne na drugu vrednost. Hvala! |
Re: Cubase step automatizacija
E bash zbog ovog problema sam pobegao sa cubase 5 i totalno se pronashao u abletonu
|
Re: Cubase step automatizacija
Hmm..sad sam se jos malo zezao sa time posto mi ide na zivce i utvrdio da je i tajming tih perioda sto sam napravio tj. automatizacije katastrofalan. Neke su duze, neke krace. Golim uhom se cuje. Uradim istu automatizaciju za probu u Reasonu, i preko automatizacije i preko Matrixa koji sam navezao na cutoff, i tajming je perfektan. Nesto tu gadno nije u redu. Ili sa ovom verzijom Cubasea 5 (narodna :) ) ili sta vec..
Probacu iz Sonara i Abletona pa cemo videti. |
All times are GMT +1. The time now is 12:13 PM. |