![]() |
Cubase 5 & guitar rig 5 problem
Pozdrav.Cubase 5 radi odlično.Obzirom da želim koristiti guitar rig kao plug in u Cubaseu sve sam napravio da to dobijem, ali Cubase 5 ga jednostavno ne prepoznaje.
Dakle nakon šta sam instalirao GR, uzeo sam .dll fajl i kopirao ga u VST folder od cubasea-a. Ništa. Pogledfam pod insert effekte i Gutar riga nema pa nema.. U čemu griješim? |
Re: Cubase 5 & guitar rig 5 problem
gitar rig nemas potrebe uopste da ti nesto kopiras neki dll. on se samo instalira i to je to. das mu putanje gde su lokacije 32 64 bit, i eventualno update
|
Quote:
pojasni mi ovo: "das mu putanje gde su lokacije 32 64 bit, i eventualno update" |
Quote:
(ilti dll file)..mo?da je u tome caka:rolleyes: |
Quote:
Ali znam da u instaliranom folderu Guitar riga ima na izbor fajl sa 32 .dll i 64 .dll. Zato sam mislio da ga treba iskopirati u cubaseov folder. Kada pokrećem guitar rig odvojeno sve šljaka,ali ga neće prepoznati kao plug in u cubaseu. Koristim Windows 8 i Cubase 5. Ne znam da li se u mom slučaju radi o 32 bit ili 64 bit.Što vi mislite? |
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8PILhT5Fo2M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
:wink: |
pa radio sam po tome.ali i dalje ni?ta :( zbilja ne znam di je zajeb. Za?to ga cubase ne prepoznaje?
|
Hej. Rije?en problem!Dakle moj cubase je 32bit.Na početku instalacije je izbor 32/64bita...namjestio sam da mi instalira kao vst plug in i odabrao 32bitni dll. i naciljao ga na Vst folder u cubaseovom folderu.
Znam da ste mi to već gore objasnili,al eto...lijep dan ?elim!hvala. |
All times are GMT +1. The time now is 10:29 AM. |