![]() |
VST metronom?
Neki prijedlog, u vst okru?enju, da se hosta na daw-ov tempo?
i jo? da mu se veličina gUI-a mo?e pode?avati.. fino gledam u kazaljku i vozi boli me glava vi?e od klik-klak :mad: ideje? |
Re: VST metronom?
pa meni vecinom metronom nikad ne sluzi vise od par sekundi kao onaj u cubesu klik, osim samo za prvi trak midi npr gde radim to jest sviram drum rucno ako ga vec pre ne nakucam u drum editor, i kad uradim drum kanal, mentronom mi tu nema sta da radi, vecinom mi smeta, pre isto cu nakucati samo neki free kanal hi close i umnozim i eto metronoma opet boljeg,
e jos mi fali da ga uvozim kao vst i da mi i on vuce procesor haahhaha msm zasta ti treba? to je bar najlakse za zameniti bilo cime |
Pardon na losem objasnjenju :rolleyes:
trazim vizualni metronom, nacin da stisam audio klick tnx |
Evo imaju ova dva pa vidi koji ti se vi?e dopada. Dodu?e veli?ina GUI-a se ne mo?e mijenjati ali bolje i?ta nego ni?ta.
www.xoxos.net/vst/blinker.zip www.derknott.de/visumet01b.zip |
Quote:
http://media.soundonsound.com/sos/no...etronome.l.jpg |
Ziva istina.
Ja sam takodje prije par i vise godina imao 'issue' sa tim na kratko... I sto sam god probao nije mi zamijenilo stari default klick zvuk :) Fino Klik, klik, klik, klik :) |
Quote:
|
Čemu bi ti on konkretno slu?io? U analogna vremena sam se susreo sa metronomom koji je imao lampicu koja bljeska, valjda su ga pravili za bubnjare. Od toga nije bilo nikakve vajde. Svrha metronoma je da nervira i bičuje, a ne da bude udoban. Ako je uop?te potreban :)
Pozdrav, Vasa |
metronom danas mozes dobiti kakav hoces, na kanal neki sempler, ubacis neki sempl, otkucas par taktova i umnozis!! i zaobidjes te od DAW. plus mozes ga farbati na kanalu da ti zvuci kako hoces, i kad si postavio neke bitne ritam delove da ti on vise ne treba izbrises ga ili mute i to je to. visuelno se ne bih nikad snasao da gledam kako nesto blinka hahah, to ima danas na araznerima, pratis lampice takove haha
|
Nije ni to uvek resenje.
Meni, recimo, mnogo znaci pre-click, tj. da mi otkuca odredjen broj taktova pre pocetka snimanja, pogotovo ako nesto dosnimavam |
All times are GMT +1. The time now is 09:46 PM. |