![]() |
uzeti u obzir
cao forumashi hteo sam da predlozim e pa ovako pored sve ove teshke finansiske situacije i stanja kroz koja prolazimo svakodnevno zashto ne bi uzeli u obzir i poceli da sklapate daw racunare sa amd procesorima(uaaa,bezi nikako).neka minimum bude x6,siguran sam da bi imalo nekog pomaka ka toj prodaji tih racunara.ovo je samo savet tako da nema ljutnje.
|
Re: uzeti u obzir
Od AMD-a bezim iz samo jednog razloga - cenim svoj tesko zaradjen novac i ne zelim da ga tracim na polovicna resenja.
Dao sam im jednom sansu i pokajao se. Daleko od toga da je to lose, ali za malo vise para imas provereno tako da ne vidim sto bih se time zamajavao :) |
Ljubav za AMD... kad otključate zaključana jezgra... jer smo tako u mogućnosti :)
|
Ja se uop?te ne razumem u hardver, ali AMD me je vazda slu?io podjednako dobro kao Intel. U poslednjih dvadeset godina imao podjedak broj jednih i drugih. Dodu?e, ne koristim virtuelne instrumente, ako to ima neke veze.
Pozdrav, Vasa |
I ja takodje imam komp koji 5 godina radi kao satic sa AMD proc. Jedina mana sto nece ili ne znam OS X na njega metnut
|
Ostao jos jedan komad ovog ruDAWa, sada u odlicnom Silencio 452 kucistu, sa boljom maticnom plocom, napajanjem, grafickom kartom, sve u istoj ceni od 400e.
http://rumski.com/forum/showthread.p...943#post363943 Ja ne znam da moze jeftinije, a da je sve ovako skockano i u paketu... A sve ispod ovoga se ne isplati, jer i mi koji sa time radimo bismo od necega da zivimo :( . Jednostavno se ne isplati, ali uopste, bilo sta raditi u tom segmentu do 400e (treba proizvesti citav komp za 20-30 eura zarade kako bi bio konkurentan winwinu, gigatronu, emiju, zemiju i ostalim ubijacima malih radnjica koje zapravo vise i ne postoje). |
diviner u potpunosti se slazem shto se tice cene i kvaliteta,dovoljno je reci da sam pre par godina pregovarao sa jednim covekom u vezi zvucne izolacije napajanja od 600w,trazio mi je 1/3 para koliko vredi taj daw(140e)pravdajuci se koliko je teshko to izvesti.Svi znamo koliko vredi tishina iz kucishta(tishina je zlato).Nema ljutnje ja sam samo zeleo da predlozim jednu od varijanti..
|
All times are GMT +1. The time now is 11:30 PM. |