![]() |
Sti?e besplatni Pro Tools
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/yNVeGJ0B_6A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
http://apps.avid.com/ProToolsFirst/ |
Re: Sti?e besplatni Pro Tools
Radi? u lokalu, a anima? u oblaku.
E, va?i... |
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/A0looBn5rqo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Stize i 12ka... samo ljudi meni se ovo nista ne svidja... :shock: il sam ja mator vise za ove varijante ili je salu odneo vrag... vindouz mora da placas godisnje, protuls mora pretplata, kjubejz sta znam uspravni kanali umesto vodoravni, ja ne znam dal nas definitivno ceka ta buducnost da vise nista nece da bude kompletno celo za tebe bez klaudova i pretplata... keve mi ima da predjem na studio one ili razor ili nesto trece im too old for this shit... |
iskreno ni meni se nesvidja ovo uopshte ma kakva crna pretplata,dok ta saradnja shta ja znam,mozda to i nije toliko loshe..
|
Amateur tools.
|
Srecom ja sam profesionalac pa mi ovo ne radi pos'o :)
|
Ma kaki Pro tools, samo studio one 2 i Bog da te vidi. A kada uporedite besplatnu verziju S1 sa ovom od pro tools-a, ovi iz pro tool-sa samo ispadaju smesni u pokusaju da privucu ljude. Samo pogledajte koliko ogranicenja ima ovaj pro tools, S1 im je zadao ozbiljan zadatak. :rotfl: Ali sam se ipak prijavio da uznem besplatnu verziju, kad je dzabe i sirce je slatko. hahahah
|
Sti?e besplatni Pro Tools
90 % svetskih producenta i inzinjera profesionalaca radi na Protools-a a ovde cujem da ga pojedini nazivaju kr? aplikacijom... .jao Balkanu propali 😊
Sent from my iPad using Tapatalk |
Pa sta mene briga za njih, ja radim gde mi se svidja i na sta mi se svidja. Pro tools su kao navodni DAW standard izmislili na zapadu zato sto je on bio jedan od prvih medju DAW programima ako ne i prvi, pored toga Pro Tools je do nedavno bio radjen samo za MAC a svi znamo da na tom bogatom zapadu svi koriste MAC, zbog toga je on danas jedan od najpoznatijih ali ne i najboljih.
|
Quote:
Kad bi radio na protoolsu i s1 uporedo isti mix,bilo bi ti jasno sve ,pocevsi od svih plagova i sve ostalo...imam S1 ,cubase pro8, i protools... ako imas malo vremena i dobro uvo probaj pa sam zakljuci 😊 Sent from my iPhone using Tapatalk |
All times are GMT +1. The time now is 06:57 AM. |