![]() |
Windows 10: The next chapter...
|
Re: Windows 10: The next chapter...
Kao što se i dalo pretpostaviti, ja ga testiram još od prve TP verzije. Lepo upakovana osmica, ali sve više je odvajaju od osnovnog win 8. Nikako mi se ne sviđa ta simbioza mobile i desktop sistema, nazivaju ga win10 (so good, we had to skip a number), zapravo stara glupa ideja fuzije, koju sad pokušavaju da sakriju u start meni, pa je još neupotrebljivija. Duple opcije su sveprisutne (npr regional settings iz kontrolnog panela i isto to iz Metro panela) Vidim kritike u tom pravcu na forumima, ali odustajanje od te ideje je radikalno i ne verujem da će se desiti. Moj utisak - nije windows 10, vec windows 8.5
Btw hehe, već imam taj njihov "next chapter", build 9901 u kome su pretstavili nekakav intuitivni assistant sa win mobile verzije... BS! |
Citao kratak review u jednom nasem casopisu.
Da li ste procitali terms and conditions za Windows 10 TP pre koriscenja? Mene je to odbilo za sekund :rolleyes:. |
Quote:
Sledeci pametni telefon ce moci da gura Cubase 20 i imace USB, hard i sve ostalo, a kompjuter ce moci bez problema da se nosi u dzepu i da se preko njega telefonira...pomocu novog operativnog sistema "windows 20" Misliiiimmm :banghead: Hehe, a kladim se da je vecina ovih telefona u pozadini (link sa pocetka teme) na Andoidu :D |
Quote:
|
"Marking the web directly..."
|
:D
<iframe width="854" height="510" src="//www.youtube.com/embed/iCjynkvhAkc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
ijao a ja i dalje na xp sp3,al sam zaostao.uskoro cu da predjem na atari(naravno salim se):banghead::banghead:
|
Can't beat free!!! :D
|
Meet Spartan...
I samo ?to sam pre?ao na Internet Explorer, oni odluče da naprave novi... :banghead: :D ... mada, to je samo 'codename'... 8-)
http://thenextweb.com/insider/2015/0...google-chrome/ |
All times are GMT +1. The time now is 01:26 AM. |