![]() |
EMT 140 plate reverb
1 Attachment(s)
Evo jo? malo analognih poslastica - nabavilo se malo reverbova - 2 plate 140 i AKG BX15 spring :)
|
Re: EMT 140 plate reverb
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Jako lepo, voleo bih da cujem kako zvuce, da li bi mogao neki snimak da napravis?
|
Woooooow!
Vrh!! |
Nabavili ih vani (DE), cijena je bila prihvatljiva (mo?e na PM), a stanje je sljede?e;
Plo?e, drajveri i pickupi su u super stanju. Oba rade, ali imaju brum, hum i sve ostale bolesti koje imaju naprave s po?etka 60ih, a pogotovo ako su stajale zadnjih 30 godina kao ?to ove jesu. Naravno da smo ih probali u?tekati, zvu?e i ovako sjajno ( i te?ko usporedivo sa UAD-om), jedva ?ekam da ih dovedemo u dobro stanje. Dakle, sla?emo jedan po jedan. Jedna plo?a je po?timana i spremna, a kompletna elektronika je ve? na remontu. Nadam se da ?e biti gotovo ovih dana, pa ?u naravno poslati i snimke. E da, oba su lampa?ka, stereo, sa motorima za remote. |
Quote:
|
Jedan EMT sre?en, rekapirana elektronika i po?timana plo?a. Uskoro ?aljem primjer zvuka (zvu?i super) :)
|
Joj... meni je jedan kolega sad ponudio za 4000kn (cca 550 eura) ručno rađeni plate reverb. Cijena je smiješna s obzirom o čemu se radi ali ja to nemam gdje smjestiti. Popizdit ću! AAAAAAAAAaaaaaaaaaa....
eto, morao sam svoju frustriranost podijeliti sa svima... |
Ako mo?e? na?i komad prostora - uzmi - isplati se. Mo?e? i do?i ?uti kod mene kako zvu?i :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:10 PM. |