![]() |
kamena vuna dp7
Pozdrav ljudi
Imam jedno kratko pitanje za znalce. Mogu povoljno nabaviti kamenu vunu DP7 pa me zanima mogu li nju koristiti za sve absorbere u studiu (super chunk,cloud....) ili mi ipak za neke treba kamena vuna manje gustoće? Hvala unaprijed |
Re: kamena vuna dp7
što gušća, to bolje i dublje hvata. koja joj je specifična gustina?
|
Ako je ta:
http://www.knaufinsulation.hr/produc...ska-ploca-dp-7 je ok. Nema univerzalne vune, izabor se svodi kakve ima? probleme u specifičkoj prostoriji. Upotrebljavaju se kombinacije različite vune a katkad je treba upotrebiti efikasnije absorbere gledano na volumen (npr. membranski). |
Ne mogu naći podatak o gustoći ali sam tu negdije na forumu pročitao da je 70 kg.Jedini podatak kojeg znam je otpor strujanju zraka koji je r >15 kNs/m<sup>2
?to se tiče prostorije i problema u njoj vjerovatno ću ih imati puno jer su mjere katastrofa(5.33x2.74x2.65) ali to je to sto imam i ne postoji način da ih eventualno povećam. Da li je u mom slučaju ipak bolje da tra?im vunu veće gustoće? I jo? jeedno pitanje. Kako da protumačim ovaj podatak o strujanju zraka? Dali veći otpor znači i vi?e apsorpcije ili ne?to drugo? </sup> |
All times are GMT +1. The time now is 10:10 PM. |