![]() |
Pricao sa Roger Quested-om !!
Danas smo preko telefona pricali 20 minuta (!). Cool lik 100%
Radim neki veci bioskop (za bogatune) i planiram da stavim Quested zvucnike i pojacala. Poslao sam im crteze, plan sobe, sedenja itd...i lik mi kaze da je srecan sto vidi da smo ostavili po 30cm oko sobe za akusticni tretman. Prica kako ljudi totalno olako shvataju tretman soba, cak i za kucni bioskop i prica o liku koji je stavio 5 woofera od 18" u sobu a nema bass traps !!!?? eto..bice slike - kad krenemo.. |
Re: Pricao sa Roger Quested-om !!
Lako mi je za tebe pobro :D
Sibaj slike kad budes mogao,bas me zanima kako ce sve da izgleda !! ;) :) :thumbsup: |
Re: Pricao sa Roger Quested-om !!
Quote:
Inace Roger nam pravi za ovaj projekat nove woofere. Dugo ih smaraju ljudi za nesto plitko za iza platna...ovi ce biti visoki dosta a 35cm duboki sa 2 x 10" . Vrlo cool lik..i vidim da mu je stalo kad radi nesto da ispadne kako treba i nece da uvali neki drugi njihov produkt ako misli da nece da radi dobro u tom prostoru. Na kraju ce biti 3 x L/C/R zvucnika sa 3 x 750W pojavcalima; 8 x surround sa pojacalom od 1400W; 3 x wooferi + 800W amp / bass management... Ala ce da bije !!! |
I ja spremam 1500W da ugradim u kola :) ja se nadam da ce alubutil da drzi sve na mestu, da mi Suzuki ostane citav kada pustim "malo jace" :))
talk tapa |
All times are GMT +1. The time now is 01:45 PM. |