![]() |
Besplatni EVENTIDE Ultra Channel plugin za iLok korisnike
http://www.pro-tools-expert.com/home...with-code.html
Evo drugari, na zalost samo je za vlasnike iLok-a. Mada ako je plugin isti kao i sve drugo sto Eventide pravi vredi da ulozite 50e za iLok, jer ce po isteku promocije Eventide kostati 250$. |
Re: Besplatni EVENTIDE Ultra Channel plugin za iLok korisnike
Moguce je i bez iLok dongle da se registruje, dovoljno je samo da imate iLok account
|
Mnogo je dobar, bukvalno pokriva mi sve sto mi treba od channel strip-a, ali ne radi numericki upis vrednosti, i velika je CPU svinja
|
Ucinio sam kardinalnu gresku i skinuo demo verzije ostalih Eventide pluginsa.....letovanja ove godine nece biti :D. Najtoplije preporuke za Stereo Room i Black Hole, H3000 mi je fenomenalan ali je vrlo specifican.
Black Hole nema rezoluciju koju ima na H8000 (mislim na prisutnost, nije "u lice" kao na hardveru) ali je identican po svemu ostalom. Sve u svemu upropastih se :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Od konfiguracije do konfiguracije trosi skoro kao SoundToys Decapitator, ja nisam jedini koji to kaze, ceo GS kaze da je CPU hog |
i radijator od soundtoys-a je cpu hog kad ukljucis 20+ instanci :)
|
ima nedje pijacni radijator za AU?
|
trebalo bi da ima ...
|
Quote:
A na sve ovo iz programa Eventide.. dodaj i relab, ako probas gotov si :) Pozdravi mi mog starog.. Noleta |
All times are GMT +1. The time now is 11:29 AM. |