![]() |
Dune 2
Iza?ao DUNE 2!
Deluje fino, ali čini mi se da je solidno opakiji po pitanju CPU zauzeća. Ne?to kao Spire. :D |
Re: Dune 2
Synapse je napravio odlican posao !
|
Otprilike su odvalili, ali je CPU hit jako velik* .....
S obzirom na to da ovde nema one priče kao za Spire, tipe, biće kasnije multi-core podrška itd. Već je tu, i verovatno neće biti nekih preterano bitnih optimizacija. *Da, svestan sam šta je ovaj sint u stanju da pruži u smislu polifonije, ali opet sam se nekako nadao da će manje da jaše CPU i ASIO drajver. |
Quote:
|
Meni u abletonu lepo radi(7%cpu),a imam josh 40 efekata i spire ,serum..a da nije do verzije
|
Imam i neke farbice za DUNE 2 koje sam pravio, koje mislim da su ispale prilično ok (mada, definitivno bi moglo i bolje, ali mi trenutno malo fali inspiracije :)).
http://www.kvraudio.com/forum/viewto...f=257&t=439659 |
Ovako malen a tako velik.:wink: U prvi mah kada sam pogledao da ima nekih 40 MB za instalaciju( u poredjenju sam nekim kolosalnim VST) mislio sam da je nesto bezveze al kad sam cuo sound i ?ta izlazi iz njega iznenadio sam se.Čista 10-ka.Ako nije i bolji od Powercore Virusa.:)
|
mozel se ljudino napravit narodnjaka na njemu?
|
Quote:
A ako pitas za narodnjake, za tehno fazon je ok, ima dosta korisnih banki, a imas i preseta.....Nesto između Nexusa i Virusa.Malo me podjseća i na FM8, al ne vidjeh dali ima opciju za portamento.Meni je ovo extra.:) |
Ma zezam se ljudino heheh!! instaliran je afkors
|
All times are GMT +1. The time now is 09:29 PM. |