![]() |
Analajzeri
S obzirom da zivim sa RME karticama vec duuugo, ne koristim nista osim Digicheck softvera u ove svrhe. Na njega sam jednostavno navikao i nisam pratio sto se desava u tom kutku Vst svijeta..
Sad sam trenutno u situaciji da nisam u svom okruzenju i treba mi preporuka za par imena pa da probam.. 'Fala :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Re: Analajzeri
Rhino,probaj ove:
Roger Nichols,Nugen Audio....:wink: |
Za peak, rms, phase je dobar onaj waves Dorrough Stereo.....frekvencijske ne koristim odavno :(
|
Roger Nichols
|
Digicheck je nezamenljiv
|
Quote:
Da... Waves ima na ovom kompu, nisam se ni sjetio.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Quote:
Meni takodje! Vidis da nemam pojma ni kako se zovu ostali :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Digicheck uber alles ! ...sve ostalo (sem hardvera) mi je kao poluzavrsen proizvod za amatere.
|
ovde dugogodišnji korisnik i zavisnik od digichecka. NO u radu mi dosta pomaže analajzer na fab-pro-q ekvalajzeru, a skoro sam otkrio potpuno sulud paket plugova - Melda bundle. Oće čak da ti kaže i koja je nota ta frekvencija koju gledaš :da:
|
Ako je samo do FFTa, meni nema ništa bolje od analyzera u ApQualizr pluginu! Jedini koji elegantno daje da se zumira određeno područje. Ludilo kako to radi!
|
All times are GMT +1. The time now is 04:51 AM. |