![]() |
PROBLEM Tascam DM24
:banghead: I ?TA SAD?POZZZ svim foruma?ima.Evo nakon dugo vremena pronađoh pasword za Rumski i sad mi treba pomoć.Kupio sam Tascam DM24 i MOTU 2408mk3(ali bez one PCI kartice ?to ide uz nj.)Poku?avao sam to vezati sa računarom preko Fire wire kartice koju trenutno koristim za presonus firestudio project.Nisam uspio jer nemam drajvere za MOTU.Na koji način da pove?em Tascam sa Cubase da imam bar 16 kanala in/out.Tj.?ta mi treba za to.Ili dali je moguće naći odgovarajuću PCI karticu da bi iskoristio ovaj MOTU ?to imam.Unaprijed zahvalan.
|
Re: PROBLEM Tascam DM24
Narano da mozes ali sa jos malo ulozenog novca.Sama PCI 424 se moze kupiti
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...Card_Card.html i tri tdif kabla http://www.sweetwater.com/store/detail/DBK303/ i imaces 24 kanala pc to dm24 i 16 kanala tascam to PC jer samo prvih 16 kanala ima direct out mada postoje i mogucnosti 48 kanala mixa ali to jos nikad nisam probao . BTW jesi li kupio togTAscama preko pik.ba? |
Da preko pika.Uh ta bogami poskupa ima li gdje šta povoljnije ili polovno da se kupi,ili neka drugačija?Ja vidjeh negdje na piku ovako nešto(RME DIGI9636/52, 24/96 kHz Digital Audio PCI Interface)Dali ovo paše?Hvala
|
Re: PROBLEM MOTU 2408 mk3 i TASCAM DM24
E ovako, ja nabavio karticu (RME) za ADAT konekciju MOTU 2408 sa PC i to funkcioni?e ok ?to se tiče kanla sa MOTU-a.A kada spojim TASCAM DM 24 preko TDIF-a sa MOTU 2408 onda ne?to ne radi kako treba.Lampice na MOTU (koje označavaju ADAT i TDIF) sve ukupno blinkaju i javlja se prejak ?um koji klipuje u Cubase.?ta je u pitanju ili mozda ne?to nije pode?eno u DM24.Molio bih ako neko zna pode?avanje da mi napi?e ili po?alje link.Unaprijed hvala.
|
Quote:
Ma ne pase ti nista za motu 2408 mk3 osim pci 424 jer je to sastavni dio motu 2408mk3 i bez njega ti je motu neupotrebljiv kao zvucna karta,moze da radi samo kao externi konverter ,a to mu nije namjena.Ako hoces da imas vise od 8 in/out tascam u pc i obratno moras kupiti pci 424 ili ti je motu 2408mk3 totalno neupotrebljiv.U tom slucaju radi sa rme i tasamom sa samo 8 in out.pozz |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:05 AM. |