![]() |
NEW DAW Bitwig Studio
Izasao Bitwig Studio ..ima da se skine demo
Korisnicima Ableton live-a verovatno ce biti zanimljivo :wink: http://www.bitwig.com/en/bitwig-studio/download.html <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/5EbpxtZrJKg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: NEW DAW Bitwig Studio
fantastican je, kao simbioza abletona i cubase-a sa NI narandzasto-sivim interfejsom,
i da prelak je za koriscenje |
najbitnije je to, da taj daw valja i da konacno ima nesto dobro i na linuxu.
|
evo cisto neki test, radi stabilno, meni se svidja mrak :D
eq je cist kristal, samo na prvu malo uletio, uf!! izlgeda valja se "patit" ovde!! :D <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/pzeli0QYKt8?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Hey, Brane, de ti meni nađi jedan DAW da ja njemu očas ispričam ?ta mi treba i da mi uradi. :D
|
Sad bez ?ale. Ovo tvoje čudo je veoma zahtjevno!!!
http://www.bitwig.com/en/bitwig-studio/tech-specs.html |
haha nisam ni gledao koliko je zahtevno, komp mi je ok pa ide to pravo haha, najdraze mi je sto to moze na linux. sad moram naci neki new linux da isprobam
|
ev jos jedan demo, nesto sam na brzinu malo zezao se
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/yG8AsnAI6a4?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/ZA1wH0jpGtw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
odlicno predstavljanje funkcija i prednosti |
Nemam sad vremena da probam. Probao drugar, rece nema fade in/fade out na audio trakama...istina? Pitam, culi smo se preko telefona, nisam mu video zenice :D.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:32 AM. |