![]() |
Preporucite dobar vst za promenu tempa (bpm)
Uradio sam aranzman koji ukljucuje i zive instrumente, klavir, akusticne gitare itd..tj sve su to sada audio trake-vise-manje isproducirane.
Medjutim sada treba malo ubrzati tempo. Cubase-ova alatka izoblicuje i to dosta zvuk, pa me zanima znate li mozda za neki vst koji moze da menja tembo audio trake bez izoblicavanja, krckanja i sl..? Naravno menjao bih tempo po audio trakama, ne kompletne matrice |
Re: Preporucite dobar vst za promenu tempa (bpm)
Prosoniq Time Factory 2, ako uspe? da pronadje?...i ni?ta ekstremno, naravno :wink:
|
može i cubase to bolje da odradi al mora da se podesi detaljnije algoritam time stretcha. A inače Elastic Audio od ProToolsa je doktor za tu situaciju.
|
Ko sto Artur kaze, s tim sto bi bilo super da u sto vecem sample rate-u imas trake..Tj, da su usnimljene pod vecim rate-om.. Nemoj se muciti da "vestacki" dizes, nista neces dobiti time
|
sorry mo?da se mije?am gdje ne treba tim vi?e ?to sam amater ali
reaper to radi ko kod cubasea midi npr. promjenom tempa mijenja se i tempo audio trake u nekim manjim promjenama ja ne vidim razlike u zvuku no vjerojatno pro uho to čuje drugačije:banghead: |
Ako imash vremena uvezi trake u ableton,necesh se pokajati.pre abletona jedino mi je sound (sony)forge uspevao da bez ikakvog izoblichenja odradi posao..
|
All times are GMT +1. The time now is 05:09 AM. |