![]() |
opet Guetta...he he
evo malo Guette opet..inspirisao se starim samplom od Nancy Sinatra (Audiobullys su iskoristili ovaj sample odavno i to dobro..) ALI Guetta stavlja
njegov pechat na sve !! ORANJE !!! <iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/yCdtmaIxmOY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: opet Guetta...he he
Meh, predvidivo...
Nikad necu zaboraviti kakvo sam lozenja imao kad je Marco V odradio remix ove stvari tamo negde 2004...jezivo :D |
ovaj zanr ce da prsne jos malo...all goin back to the source.... :D
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/91V0Cqx9TzM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
|
Quote:
Nema brige..Guetta ce biti tu jos dugo...:D |
Svidja mi se, house producenti naučili kako da uključe triplet u DAWu - prvo Animals, sad Guetta - sjajno, uvek sam više voleo 1/4 ili 1/8 triplet nego 1/16 :D
I inače, ja ovde ama baš nigde ne čujem Guetta pečat. |
Quote:
Mozda je Garix najpopularniji sto se tice tripleta, ali je to dosta ranije krenulo - sto se tice popularizacije u komerc smislu rekao bi da je deadmau5 prvi krenuo s tim, onda dutch ekipa, a triplet se odavno koristi u house-u, tako da niko nije tu nista 'novo naucio' :wink::). Trenutno je triplet 'passe' jer vec ima previse stvari koje ga koriste |
Imam dojavu da se ceo EDM pravac vraca na 80-te. Pravi krug ponovo. :)
Posle toga se vraca na Italo disco. Muzicki ce biti veoma slicno sa tim vremenima s' tim sto ce tekstovi da budu u duhu modernog vremena. Znaci klasika, ponavljanje mantri o dj-u koji kaze masi da dize ruke gore, yolo, swag. Pojave jedinog crnca u spotu koji ima rep deonicu gde kaze kako deflorise neke klinke dok u pozadini debele crnkinje twerkuju. |
Mora tako, brzo ljudima sve dosadi :) To je sve najnormalnija pojava
I na kraju krajeva sto da ne takav hip hop kakav je i bio kad je krenuo? krenulo je kao pozitivan stav i pravac, a vremenom se pretvorilo u gangsta i obracune...nemam nista protiv da krenemo ispocetka sa krajnje naivnim 'get this party started' i 'hands in the air and wave em like you just don't care' :) |
Quote:
Volio bih da si u pravu,ali bas.Makar za ovaj dio o osamdesetim :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:01 AM. |