![]() |
ice Love Violin Kontakt
evo ubacio u cubase, pa malo stavio derivata hahah
fina je skroz a ni par GB, salim se 344mb,, <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/f8s43SjkW3g?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: ice Love Violin Kontakt
Zanimljiva je ! Reaguje brzo, svira lepo kratke tonove ... Nisam siguran da zvuci iole realno, ali za neko aranziranje i to moze da posluzi
|
ima ona ovih 5 keyswitcheva, ja stavio na drugi, koji bas to radi, ima tu i tremolo itd itd, dobra violinica za malo MB, ima fin i prostor njen neki impuls, plus ja stavio neki hall jos na kanal i eto je
|
al sviras violinu branoy 'em ti sunac :D
|
nisam ja svirao , midi example dobije se uz nju, svidja mi se ovde prvi deo ja bi to drugacije!! uz neki ritam :D
|
Quote:
|
Sta je ovo Branoy paganiniju jedan? :D
super violina mada ja cekam embertone friedlander violin |
Quote:
mada ja ni embertone ni 8dio nisam naterao da zvuce realno kao solo violina..... za neke orkestracije mozda, ali solo, bar kod mene, nema sanse da prosvira |
joj ne volim 8dio, sta god nadjem kod njega od tih mega, jbt samo loops, uhvatim ton i on svira,, to mi je bezveze!! bar ja sto sam skidao , sta god uzmem loop, ee da ih j. :D
|
Prevari me ovaj midi, nije svirljiva uopste, za pratnju je dobra i za linije, e sad za 8dio znam da su loopovi a za embertone koliko sam video moze se odsvirati fino.
Nema nista dok sample modeling ne resi da odradi violinu s' tim sto je violina kao instrument tezak za emuliranje. |
All times are GMT +1. The time now is 05:46 AM. |