![]() |
Sidechain Master kanal??
ee ljudi radi li ko sidechain na master kanal, zavrsno? meni nesto palo na pamet da probam, ono znam svi po kanalima stavljaju, rekoh bas da vidim sta cu dobiti ako stavim na master kompresor i tagujem na kick u projektu, nisam to nikad radio, kad utegnu on pravo komplet kanale mix na masteru. haha ne znam odkud mi ovo pade na pamet u 6 ujutro
evo video do kraja ,sta sam experimentisao <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/-Cq3m_eqUXU?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: Sidechain Master kanal??
druze klipuje ti master kanal... cemu to?....a taj kjubejsov kompresor je tesko smece :)
|
koji vst compressor preporucujete za sidechain?
Posto rekoste da je cubaseov "tesko smece", a ja bas njega koristim.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ko ti je rekao da svi stavljaju sidechain kompresor na mix master, odn. da prave paralelnu kompresiju na mix masteru??? :cry: |
koji je najbolji kompresor za sidechain? sta fali ovom do cubesa? meni su cubesovi neki ovako plugini ne svi uvek bili dobri
alfom, ma ja ti odem spavati posle 7h , tu je to vec bilo, to je moje vreme za rad haha, kafu ne pijem, ne pusim, ne droguram se, ne pijem, zivim da prezivim haha samo voda sokovi neki, nekad bavaria, kafucino, limunada, juice , cafemio crna, guarana, redbul, pepsi limun, to je to hahaha kad pojacam na kutije cujem razliku pravo kad ovo stavim na master, ja kazem nisam nikad video na masteru sidechain, po youtube, ono standard svi uzmu par kanala u DAW i tu vrte ih, zato kazem, jel to valja? ili nema pravila, meni se svidelo |
Nije mi skroz jasno sta si hteo da postignes i da li je uspelo ili ne, ali svakako ne bih voleo da mi neko donese na mastering traku koja je zavrsno 'pumpana.'
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:43 PM. |