![]() |
Zdravko Colic 2013?
Kakve su vase rakcije povodom novog CD Zdravka Colica?...meni nista nije jasno:confused:
|
Re: Zdravko Colic 2013?
pa peva tehno covek, sta ces vise od toga :)
|
Peva i Bekvalceva... ne razumijes ti to... to je sada trend ! :wink:
|
Ne jedem pa?tetu i korisnik sam drugog mobilnog operatera, tako da ne znam....:wink:
|
Sada mi muzika Doris Bizetic zvuci ozbiljnije...
|
Gde ima da se cuje,?? Dajte neki link..to vekam...:D
nasao sad ceo album na Youtube-tu...slusam... sad ce komentari.. "stay tuned" |
Ijaoooooo :shock::shock::confused::confused:
"Naj jaci shock - pema Sok Sok... auuuuu???:shock: A tu je iza nje Esma.. Mislim...za ovo je onaj skorasnji Joksimovicev pokusaj David Guetta !! Nisu se bas ni malo potrudili oko produkcije i zvukova....sve staromodno..i kao da je ceo album uradje na jednom workstation / aranzeru !! Sve sterilno (cisto) ..starinski..demode...a ovi pokusaji dance "techno" smesno ! Colino pevanje NE IDE SA TAKVIM MATRICAMA... ne ide..uopste... Sad slusam na nekom bednom Dell laptopu i provercu opet kad se vratim kuci na necem boljem...da vidim kako taj Londonski mix zvuci... |
pa i prosli puta je bio londonski mix , pa je u beogradu morao da dosnimi na brzinu pesmu STO PUTA, koja je se vrtila po svim lokalima gde zurka , i svi su je pevali, a vrh sto je ostala i dan danas KAO MOJA MATI.
od novih ima fine harmonije , prostiranja za njegovo raspevavanje,. ima finih stihova, mozda ne ulzae na prvu, al mozda ostanu dugo, ako se dobro izreklamira i udje u usi. ima pitkih. ima mekanih produkcijski, ne udaraju u usi, mada ima promasaja stoji. |
Quote:
Mislis a? |
Quote:
Nije lako raditi ovakve projekte,jako je ne zahvlano..,mislim da je to vec duze vrijeme njegova estetika,a "njihova" realizacija.. Svakako ovo mu je najgori album do sad(po mom skromnom milsljenju),znas i sam,radio si Cecu "London Mix" pa je zvucalo kao da je "Mala mostanica mix" tako da vjerujem da im ga nije bilo lako da ispune sve zelje i pozdrave naseg nam milog Zdravka:D |
All times are GMT +1. The time now is 05:42 AM. |