Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Zdravko Colic 2013? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45339)

Era 23-12-2013 10:03 AM

Zdravko Colic 2013?

Kakve su vase rakcije povodom novog CD Zdravka Colica?...meni nista nije jasno:confused:

Everbeatz 23-12-2013 11:38 AM

Re: Zdravko Colic 2013?

pa peva tehno covek, sta ces vise od toga :)

diviner 23-12-2013 12:20 PM

Peva i Bekvalceva... ne razumijes ti to... to je sada trend ! :wink:

Bockie 23-12-2013 01:43 PM

Ne jedem pa?tetu i korisnik sam drugog mobilnog operatera, tako da ne znam....:wink:

DzoniPFC 23-12-2013 07:43 PM

Sada mi muzika Doris Bizetic zvuci ozbiljnije...

DaBear 23-12-2013 09:51 PM

Gde ima da se cuje,?? Dajte neki link..to vekam...:D

nasao sad ceo album na Youtube-tu...slusam... sad ce komentari..

"stay tuned"

DaBear 23-12-2013 10:07 PM

Ijaoooooo :shock::shock::confused::confused:

"Naj jaci shock - pema Sok Sok... auuuuu???:shock:
A tu je iza nje Esma..

Mislim...za ovo je onaj skorasnji Joksimovicev pokusaj David Guetta !!

Nisu se bas ni malo potrudili oko produkcije i zvukova....sve staromodno..i kao da je ceo album uradje na jednom workstation / aranzeru !!
Sve sterilno (cisto) ..starinski..demode...a ovi pokusaji dance "techno" smesno !

Colino pevanje NE IDE SA TAKVIM MATRICAMA... ne ide..uopste...

Sad slusam na nekom bednom Dell laptopu i provercu opet kad se vratim kuci na necem boljem...da vidim kako taj Londonski mix zvuci...

branoy 23-12-2013 10:57 PM

pa i prosli puta je bio londonski mix , pa je u beogradu morao da dosnimi na brzinu pesmu STO PUTA, koja je se vrtila po svim lokalima gde zurka , i svi su je pevali, a vrh sto je ostala i dan danas KAO MOJA MATI.

od novih ima fine harmonije , prostiranja za njegovo raspevavanje,. ima finih stihova, mozda ne ulzae na prvu, al mozda ostanu dugo, ako se dobro izreklamira i udje u usi. ima pitkih. ima mekanih produkcijski, ne udaraju u usi, mada ima promasaja stoji.

fosnex 23-12-2013 11:19 PM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 354489)
pa i prosli puta je bio londonski mix , pa je u beogradu morao da dosnimi na brzinu pesmu STO PUTA, koja je se vrtila po svim lokalima gde zurka , i svi su je pevali, a vrh sto je ostala i dan danas KAO MOJA MATI.

od novih ima fine harmonije , prostiranja za njegovo raspevavanje,. ima finih stihova, mozda ne ulzae na prvu, al mozda ostanu dugo, ako se dobro izreklamira i udje u usi. ima pitkih. ima mekanih produkcijski, ne udaraju u usi, mada ima promasaja stoji.

Mislis a?

fosnex 23-12-2013 11:27 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 354487)
Ijaoooooo :shock::shock::confused::confused:

"Naj jaci shock - pema Sok Sok... auuuuu???:shock:
A tu je iza nje Esma..

Mislim...za ovo je onaj skorasnji Joksimovicev pokusaj David Guetta !!

Nisu se bas ni malo potrudili oko produkcije i zvukova....sve staromodno..i kao da je ceo album uradje na jednom workstation / aranzeru !!
Sve sterilno (cisto) ..starinski..demode...a ovi pokusaji dance "techno" smesno !

Colino pevanje NE IDE SA TAKVIM MATRICAMA... ne ide..uopste...

Sad slusam na nekom bednom Dell laptopu i provercu opet kad se vratim kuci na necem boljem...da vidim kako taj Londonski mix zvuci...

Nije lako raditi ovakve projekte,jako je ne zahvlano..,mislim da je to vec duze vrijeme njegova estetika,a "njihova" realizacija.. Svakako ovo mu je najgori album do sad(po mom skromnom milsljenju),znas i sam,radio si Cecu "London Mix" pa je zvucalo kao da je "Mala mostanica mix" tako da vjerujem da im ga nije bilo lako da ispune sve zelje i pozdrave naseg nam milog Zdravka:D

All times are GMT +1. The time now is 05:42 AM.