![]() |
=[Novo]=ruDAW XTM SSD verzija
Zasada samo najava i mali tizer (uporedno ucitavanje kontakt instrumenata u Logicu 9):
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/isNjngy5_5Q?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> (radi se o mixosaurusu...usporedba klasicnog racunara i ruDAW XTMa SSD verzije). Naime radi se o tome da ce se u ovoj tkzv SSD varijanti cijeli sistem ukljucujuci i sve banke (librarije) nalaziti na 1.2TB SSDovima (vise SSDova konfigurisanih tako da daju maksimalne rezultate ucitavanja, a omogucavaju izvjesnu "redudantnost" u smislu vece sigurnosti podataka (sistem je sastavljen kao sto napomenusmo, od vise SSDova, pa je samim tim mogucnost "crkavanja" i gubitka podataka parcijalan...uostalom gube se najcesce lako nadomjestive librarije-banke instrumenata). Projektovana cijena sa i7 920 procesorom klokovanim na 3.7Ghz, 16GB rama je oko 1.5k eura... |
Re: =[Novo]=ruDAW XTM SSD verzija
Sweet...
|
Killer machine kao i obicno!
|
Gde mi je sad onaj Homer Simpson što balavi :)
|
to je to
|
izgleda mi dobro no imaj u vidu da svim consumer SSDovima padaju performanse sa vremenom koristenja i to je vidljivo vec u prvoj godini koristenja pogotovo kod jeftilena (citaj narodu prihvatljivih diskova) dok jedino S3500 i S3700 enteprise grade intel ssdovi imaju apsolutni endurance kroz 5 godina koristenja ali cijena je puno paprenija. security i granaciju su bitni a ovi gore diskovi garantiraju 5 godina rada sa mogucnoscu pisanja/brisanja do 10 puta od kapaciteta diska dnevno.
s druge strane mogao bi upgrejdati procesor. i7 920 ne postoji u prodaji vec 3 godine... launchan je 2008e i po pitanju termickih i ostalih specifikacija postoje puno bolja i jeftinija i7 rijesenja u vidu trece ili nove cetvrte generacije CORE procesora da ne pricam da ces za bolje performanse trebati manje hladjenja i manje struje na racunu. my two cents. |
Ima u tome istine - u vezi CPUa, ali Diviner voli oprobana re?enja. Ono o SSDovima sam i ja ranije pisao, ali nemam ovako konfigurisane SSD diskove, pa ne mogu da govorim iz ličnog iskustva...
|
Quote:
cak bi volio znati gdje nabavlja ove procesore koji se ne proizvode jer sam zaposlen u spomenutoj firmi :)) |
Quote:
kila i po eura :rotfl: |
Diviner,jel i dalje ova ploca na njemu Gigabyte GA-EX58-UD5 ?
|
All times are GMT +1. The time now is 09:06 AM. |