![]() |
cubase partovi (lane) ne slusaju
Vec sam jednom pisao o tome i neko vreme (do skoro) mi je bilo ok.
Da li se jos nekome desava da kad, npr uzmem jedan mali audio part i stavim preko veceg (npr jednu rec iz drugog take-a prebacim u ceo stih sa prvog) cesto svira ono sto je ispod..... cak i kada otvorim LANE prikaz u cubaseu, novi mali part je ispod, zelene boje, ali svira ono sto je iznad :confused: |
Re: cubase partovi (lane) ne slusaju
Katuj parce iznad, ili iskljuci multi lajn na kanalu.
|
Quote:
|
Ako nije ukljucen multi lajn morao bi da ti svira parcic koji si stavio preko drugog(veceg). Ja to isto radim u Nuendu i nema problema.
|
Probaj u file>preferences da odradis reset ako nemas dosta sacuvanih izmjena tamo za shortcuts ili sl.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
i meni to povremeno iz čista mira zabode, svira prvi tejk sa liste, bez obzira dal ispod njega u nekom lejnu ima neki sledeći odmutiran ili ne. Samo ako ga obrišem ili mutiram, onda se ućuti. Nisam primetio zašto se pojavljuje nit prestaje
|
Quote:
ne verujem da je do podesavanja, jer se ponasa potpuno nepredvidivo... |
Quote:
|
Quote:
Meni se na sveze instaliranom sistemu nije desavalo par meseci.... nedavno je pocelo.... a ne verujem da moze imati veze sa virusima..... MAda, sumnjivo mi je, cim su to uveli kao opciju na C7, znaci da je pravilo probleme u ranijim verzijama... |
Ni meni nije nikad da se mogu sjetit to brkalo.. Mada kad vratim film mozda i jeste dok je sx3 bio aktuelan, ali opet ne pomazem :(
Probaj taj reset, sto te kosta? |
All times are GMT +1. The time now is 03:50 AM. |