![]()  | 

Rambo Amadeus u Abbey Road Studios 

Ovo dosta govori o nama ''muzicarima sa Balkana'' kao i o tome da su Bitlsi realno bili ?onje :D 
	<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/VcCTBpKygK4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>  | 

Re: Rambo Amadeus u Abbey Road Studios 

Ijaoooo..blam mi da gledam..nije cak ni smesno...:(:confused: 
	Drugo - Nije "U Abbey Road Studios" nego ISPRED Abbey Road Studios...na trotoaru..(nije cak ni u dvoriste usao !! :D) Ali da nije smesno - nije...  | 

Quote: 

Pozdrav, Vasa  | 

Quote: 

| 

Rambo k'o Rambo. 
	 | 

ovaj sa njim moj komsija bassista miro tovirac ,, ovde u Samcu, al sad je on po svetu sa njim , ebe mu se!:D svira svud i svakom. bio kod mene skoro. veliki muzicar. 
	 | 

Quote: 

Dakle jos jedan kvantno-metafizicki topic.  | 

Ovo nije Rambo. 
	Jer da jeste,tu se ne bi moglo proci od obozavatelja koji bi u histericnim napadima,trazili njegovo ime na parcetu papira.Ili na nekom dijelu tijela.  | 

Sto bi se reklo: Nema tog resenja za koji mi nemamo problem! 
	Elem da je isao preko pesackog, mi bi mu vec nasli nesto drugo. Covek se nasali u svom prepoznatljivom stilu, a onda krecu analize, i dodje se do zakljucka, da je on u stvari jedan neotesani balkanac. Pa svi smo mi balkanci, manje ili vise otesani.  | 

Ja im vala ne bih preko pesackog pres'o, al bih obratio paznju da slucajno nije DaBear u blizini da ga ne obrukam :D 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 01:35 PM. |