Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Martin Garrix - UK No.1 (17 godisnji / producer DJ) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45140)

DaBear 24-11-2013 09:16 AM

Martin Garrix - UK No.1 (17 godisnji / producer DJ)

Ko vec nije cuo do sad... 17 godisnji DJ iz Holandije je sa ovim jako cudnim instrumentalom uspeo da pokida po celoj Evropi i cak da zabode UK No.1 !!

Pesma je vec odavno out..i ja sam je cuo jos pocetkom marta u Francuskoj gde su smarali na radiju sa njom..dok se tad u UK nista nije pustalo.
Tek kad je pokidao u Evropi, izaslo je i ovde i posle par meseci dosao na prvo mesto...

Samo potvrdjuje da je jako tesko stici na UK Chart ako pesma nije vec bila hit negde po Evropi...iako je imao 75.000.000 Youtube gledanja...

Inace, slusao sam pesmu kod Artura na novim zvucnicima i u novoj sobi i meni zvuci super...s'obzirom da je sve soft synth / samplovi - jako dobro uradjeno..

A nejlepse je sto je sve uradjeno na jako skromnom ITB setupu... nove generacije klinaca koji ne znaju da im za dobar snimak trebaju skupi konvertori i analog outboard.. sta dete zna ?? super Evo video iz studija...

I necemo sad.."meni je pesma sranje"..."nema emocija " itd..Ovo je club track koji ima nesto razlicito i uspeo je da ispliva na povrsinu..

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/gCYcHz2k5x0?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/YMcN61jirJw?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DzoniPFC 24-11-2013 09:50 AM

Re: Martin Garrix - UK No.1 (17 godisnji / producer DJ)

Cuo sam na radiju, u kolima, pre par nedelja, i mislim da odlicno gruva, izivljavanje, bas za klub sto kazes...Inace mislio sam da je radio neki iskusan baja ...

Jan 24-11-2013 02:26 PM

Cuje se da radi bez hardverskog reverba, najbitnije stvari u produkciji :D

DaBear 24-11-2013 03:40 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 353076)
Cuje se da radi bez hardverskog reverba, najbitnije stvari u produkciji :D

Meni nije nista zasmetalo po pitanju reverba..stavise, ima jako lepih prostora, sintovi su siroki itd... a hardware reverb je (mozda) bitan za vokal a ovde ga nema...:D

DADDY Z 24-11-2013 04:00 PM

treba samo stići do pravog menadžera...

LA-2A 24-11-2013 04:28 PM

totalno u duhu danasnjeg bitporta :)

Jan 24-11-2013 06:02 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 353078)
Meni nije nista zasmetalo po pitanju reverba..stavise, ima jako lepih prostora, sintovi su siroki itd... a hardware reverb je (mozda) bitan za vokal a ovde ga nema...:D

Vrač, Bio sam ironičan, s obzirom na fetish prema reverbima koji se gaji u Srbiji :)

DaBear 24-11-2013 07:17 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 353081)
Vrač, Bio sam ironičan, s obzirom na fetish prema reverbima koji se gaji u Srbiji :)

Sorry, nisam skontao...ostarelo se. !:D

Filip_ 25-11-2013 03:13 AM

Quote:

Originally Posted by LA-2A (Post 353080)
totalno u duhu danasnjeg bitporta :)

Ziva istina nazalost, malo, malo pa skinem top 50 stvari sa Beatport-a (ispod zita :rolleyes:) od elektronike (Tech, minimal, deep-house)...sa svake kompilacije, ako ima 2-3 stvari da su ok, ostalo je uzas uzasa po mnogim (mojim) merilima.

Redding 25-11-2013 04:15 PM

Quote:

Originally Posted by DADDY Z (Post 353079)
treba samo stići do pravog menad?era...

This. Čim ne?to izađe za Spinnin, odma ide u Beatport top 10. Dečko je iz Holdandije, ?to mu dođe odmah obavljeno pola posla :)

Inače, Spinnin je napravio celu kampanju par meseci pre izlaska pesme, pravili su teasere na YT i kačili na FB da fanovi pogađaju ko je autor. Btw, lika su potpisali po?to je radio kao ghost producer nekom drugom liku koji je izdao za Spinnin.

Ovo mu je najnovija traka.

http://www.youtube.com/watch?v=KnL2RJZTdA4

All times are GMT +1. The time now is 10:25 PM.