![]() |
X Faktor Srbija - jel gledao neko?
Ja sad odgledao stream na internetu..bilo je par bisera, ali kraj je osvetlio obraz - devojcica je objasnila...
Bice dobra zabava narednih par meseci...verujem da ce biti jos dobrih pevaca.. |
Re: X Faktor Srbija - jel gledao neko?
za mene prijatno iznenadjenje kako je verno prekopirana franshiza xfaktora... obicno takvi popularni talent-show-ovi samo podsecaju na stariju bracu iz engleske i amerike, ali ovaj put je produkcija bila na zavidnom nivou...
a i mala na kraju je jednostavno odnela shou... |
Meni najveci biser Zeljko sa insistiranjem oko pevanja na srpskom :)
|
Svake nedelje po par njih koji odlicno pevaju !!
Iskreno - vrlo sam prijatno iznenandjen brojem ljudi koji pevaju jako dobro !! Bas se lepo vidi da kod skoro svih mladjih od 20-25 godina nema vise onog naseg zabavnjackog / old yu - school nacinja pevanja .. Klinci slusaju nove pevace, uce engleski i polako rastu u prave pevace... Publika ce se polako prevaspitati pa mozda jednog dana i bude nesto....nece brzo...kao i politika - za to treba vremena... Neki od njih cak i pisu muziku koja je dobra i razlicita od gore pomenute ! Samo jos malo vise takvih kompozitora i bice nesto !! |
Nije Zeljko kriv sto njih 90% i musko i zensko dodje i peva Beyonce ili Adele :-)
Nazalost, mislim da ce se i ovo takmicenje zavrsiti neslavno za pobednika i takmicare finala kao i sva ostala prethodna takmicenja tog tipa. Sent from my C6603 using Tapatalk |
Quote:
|
Quote:
|
Meni se Zeljko stav uopste ne svidja. Ja sam za to da svi zaboravimo svoj jezik, da pevamo iskljucivo na engleskom. Moramo jednom i mi postati svet. Pun mi je kurac onih koji se bore za nacionalnu kultur. Samo posle da ne bude, Kimil Sung!
|
Ja nemam problem sa jezikom..SAMO da tekst nije baljezgarija i da su reci 100% uklopljene u melodiju..da nema zavijanja i produzavanja reci na kraju da bi se uklopile ..
Bio je u prosloj epizodi 3 neki decko, pevao James Morissona a posle i svoju pesmu (koja je super!) gde je odlicno uradio tekst da sedi na tu vrstu muzike !! Sto su odmah svi primetili... moze sve - samo treba vremena i malo znanja. Nemogu sad da nadjem kako se zove decko..kad nadjem link - kacim ! |
Evo ga mali,super je bio :)
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/rPcRope-eQY?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
All times are GMT +1. The time now is 02:12 AM. |