![]() |
Waves Abbey Road Studios J37 tape saturation plugin
http://www.waves.com/plugins/j37-tape
Meni se jako svidja kao delay efekat.:) Sto se tice same trake,nisam nikakav ekspert ali ni ovaj ni U-He Satin me nisu razmrdali. Voleo bih da probam UAD Ampex - mozda to ima smisla... http://www.waves.com/1lib/images/pro...w/j37-tape.png |
Re: Waves Abbey Road Studios J37 tape saturation plugin
Odlično za desktop. Valjda ima u visokoj rezoluciji negde...
|
Mene je uzdrmao samo Slate VTM ..
|
Moram priznati da je Waves izbacio odlican plugin, fino pegla ostrinu i dodaje karakter i toplinu.
|
Bas mi je trebao jos jedan plugin koji je zamisljen tako da isprlja i unisti savrseno kvalietan zvucni zapis i da ga unazadi za jedno 50 godina.
Kao da kupite spektakularni Hasselblad H4D, izuzetno detaljnu i preciznu kameru, i onda razvijete slike koristeci zastarelu tehnologiju, na krs papiru i eto - kamera od 50k $ daje indeticne rezultate kao ona prosecna iz 70tih :) |
Quote:
poz |
Quote:
Sto godina ispred dana?nje .............. (da se ne izra?avam) produkcije. |
Quote:
|
Waves Abbey Road Studios J37 tape saturation plugin i sve ostale emulacije=:wc:
|
Quote:
i 100000000000000 puta je bolja od prijasnje.. budimo realni....vintage produkcija je odvratna(to sto su pjesme bile takve kakve jesu to je druga stvar) kad mi netko rece da je The Beatles Abbey Road neponovljivi vrh produkcije meni se povraće (uz duzno postovanje)...... kao da reces da neki crno bijeli film iz 50 ih ima bolju produkciju od avatara... mozda je bolji film,ali :) definitivno nema bolju produkciju |
All times are GMT +1. The time now is 04:13 PM. |