![]() |
Problem Sa Mozzila Firefox
Kad otvorim neki sajt poput Milver (online filmovi) firefox mi otvori jos jedno 3-4 prozora u pozadini,praznih ili sa nekim reklamama ili sajtovima. Moze li se podesiti, da se to vise samo od sebe ne otvara?
|
Re: Problem Sa Mozzila Firefox
Probaj AdBlock plus...
|
i mene to izjeba a ja na mozili predugo, najgore pojacane kutije ono osrednje, npr kako kad, i samo od jednom neka pesma u pozadini , bas tako new tab extra , mamu im haha
pc.instalirao sam ovaj adblock plus malo pre pa cemo' vidimo |
Quote:
Isto! I tamo gde se pojavi pesma, pise pomozite mi da osvijim 100000e, jel to? kako da se spreci to? Smorilo me da klikcem stslno na iksice.:banghead: |
Quote:
Trebalo bi i te nekontrolisane pop-up tabove da blokira bez problema...jedini problem koji moze da se desi usled koriscenja adblock plugina je to da nemas pristup nekim sajtovima koji zive od reklama... ali generalno takvi sajtovi jesu puni tih iskakajucih napasti pa ih je najbolje izbegavati... |
1 Attachment(s)
:)
|
nije fora jel chrome dobar bolji najbolji, ja se ne mogu naviknuti na njega, a i onako u mozili imam 30 linkova u tabu i nigde vise ne ulecem, msm ako da to ne ide u tab, ne treba mi nesto preterano, i najvise koristim download helper za klipove , a chrome imam instaliran, i zaletio se ja jednom skinuo jedno 20 programa sa njihovog APP story, i nikad vise nisam usao tamo, znaci, moze imat sve, jbg nist mi od tog ne treba, imam DAW i ostala sranja pun komp, i onako ne znam gde se nalazim haha
|
Quote:
Instalirao sam, ali sada nece da mi otvori google pretragu. Otvori mi google, medjutim kad u pretrazivacu ukucam nesto i kliknem na "search" pojavi se: We're sorry... ... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27 PM. |