![]() |
Ignite amps besplatan,a bolji od bilo kog kupovnog softvera!
Ovi nude skoro sve kako za gitaru tako i za bas ,vst pedale,preampi koji su skoro savr?eni NNR 1 i Anvil,pojačala samo ih treba dobro ozvučiti cabinet impulsima,pravljeno za ?e?ću svirku mada NNR 1 i Avnil preampi imaju odlične i clean kanale.http://www.igniteamps.com/en/audio-plug-ins
Ovo je jedan od prosečnih snimaka,tr?ite i naletećete na jo? bolji zvuk. <a href="<iframe width=" 560"="" height="315" src="//www.youtube.com/embed/txZOsYakhA0" frameborder="0" allowfullscreen="">"><a href="<iframe width=" 560"="" height="315" src="//www.youtube.com/embed/txZOsYakhA0" frameborder="0" allowfullscreen=""><iframe src="//www.youtube.com/embed/txZOsYakhA0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe> |
Re: Ignite amps besplatan,a bolji od bilo kog kupovnog softvera!
Osecam kad oshrafi randala da laptop zavshrshi na podu..
|
A ne samo ovo nego gomila drugog free softwarea... ja mislim da je to sve u rangu POD HD i slicnih simulatora...
Testirao sam onaj free x80 kako vec, simulacija Peavey 6505 i pravi 6505. Sve direkt na iste impulse, znaci iz glave je islo izlaz preko powerampa direkt na impulse (znaci bila je i saturacija power lampi i sve ono sto ljudi vec smatraju bitnim) a zatim simulacija direkt na isti impuls. Razlika u zvuku je bila tolika da je ne bi nitko ni skuzio.. :D |
Probaj i ovo dok je jos besplatno ovo je ...http://www.tseaudio.com/software/tseX30
|
Ima onaj jedan Ignite ; jedan jedini koji nije besplatan. E, da mi je ba? taj, ali slaba pijaca danas. :D
|
Probao, odusevio se, jos ih daju free. Sta reci sem hvala im.
|
Odlicni su.
SHB-1 bass tube amplifire moj osobno favorit radi super i sound je perfektan preko njega. |
All times are GMT +1. The time now is 05:41 AM. |