Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Analogija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Allen &heath zed r16 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44752)

EDO GRAND 15-09-2013 06:13 PM

Allen &heath zed r16

Pozdrav drugovi.Da vas pitam dali ko poznaje mixer
Allen & Heath ZED-R16??
Dali je bolje recimo raditi na xp mix dream i neve 8816 suming...ili taj ZED r16.?

HVALA i POZDRAV.

Everbeatz 15-09-2013 07:16 PM

Re: Allen &heath zed r16

Quote:

Originally Posted by EDO GRAND (Post 350446)
Pozdrav drugovi.Da vas pitam dali ko poznaje mixer
Allen & Heath ZED-R16??
Dali je bolje recimo raditi na xp mix dream i neve 8816 suming...ili taj ZED r16.?

HVALA i POZDRAV.

Bolje za sta? ZED je mixer sa eq sekcijom i konverterima dok su ovo summing boxevi.

Pitanje za tebe - da li snimas multikanalno i sta vec posedujes od opreme? Pored toga sta ti je opis zanimanja...to su neke stvari koje bi pomogle u eventualnim odgovorima, ovako mozemo da diskutujemo do kraja vremena i veka o razlicitosti opreme, ali je sutina u tome da objasnis cime se tacno bavis i sta ti je potreba.

Poz

EDO GRAND 15-09-2013 07:35 PM

Quote:

Originally Posted by Everbeatz (Post 350450)
Bolje za sta? ZED je mixer sa eq sekcijom i konverterima dok su ovo summing boxevi.

Pitanje za tebe - da li snimas multikanalno i sta vec posedujes od opreme? Pored toga sta ti je opis zanimanja...to su neke stvari koje bi pomogle u eventualnim odgovorima, ovako mozemo da diskutujemo do kraja vremena i veka o razlicitosti opreme, ali je sutina u tome da objasnis cime se tacno bavis i sta ti je potreba.

Poz

Trenutno imam xp mix dream,apogee roseta 800,lexikon pcm91.i la610 predpojacalo i tc power core sa kojeg koristim md3.
Koristim najvise UAD plug ine za farbanje instrumenata,kompresore itd itd..
Razmisljo sam da taj moj xp mix dream zamjenim sa analognom mixetom koju sam naveo gore...pa sam u dvomima,dal da pored xp mix dream uzmem jos taj.analogni mixer ili da uzmem pored xp mix dreama uzmem jos jedan polovan neve8816.??

Arthur 15-09-2013 09:53 PM

e ovo je već pitanje gde sumnjam na to da me neko zajebava. uporedi samo cene tih sprava i zapitaj se.

EDO GRAND 15-09-2013 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 350455)
e ovo je već pitanje gde sumnjam na to da me neko zajebava. uporedi samo cene tih sprava i zapitaj se.

U cemu je problem ? ja poznajem summing box...dali je nesto cudno.sto sam naveo ?? ,,znam da mi fali kanala jel koristim xp mix dream sa 16kanala ,pa mi zafali, a kolega je dosta cito o tom analognom mixeru na drugim.forumima ,pa sam ja pito ko ima iskustva sa tim kako i sta dalje,,,dal da kupim pored toga xp mix dreama jos polovan neve recimo ili bi bolje bilo taj mixer analogni,kao sto moj kolega tvrd,i da je cito o njemu.

Sto bih se zezo sa tim ?? ja samo pitam.

POZZZ

EDO GRAND 15-09-2013 11:41 PM

Znam da je NEVE "king" al kolega tvrdi da je taj analogni mixer dobar ,zato sam pito

POZZ

Arthur 16-09-2013 10:04 AM

taj a&h je super sprava za male pare, ali ne u rangu ozbiljnih sprava za ozbiljne sprave.
Ja sam razmišljao da ga kupim za lajv, ali ima male reglere, samo 4 auxa od kojih su 2 fixno pre-fade. To mi je prilično usralo utisak.

EDO GRAND 16-09-2013 11:06 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 350470)
taj a&h je super sprava za male pare, ali ne u rangu ozbiljnih sprava za ozbiljne sprave.
Ja sam razmi?ljao da ga kupim za lajv, ali ima male reglere, samo 4 auxa od kojih su 2 fixno pre-fade. To mi je prilično usralo utisak.

Kakvo je drug tvoje misljenje recimo o zavrsnoj slici....dali je po tvom misljenju bolje imati 2kom. XP mix dream ili ipak jedan NEVE8816 ?

POZZZ

awacs 16-09-2013 11:29 AM

Pa, kako to mo?e da se poredi? Dva Mix Dream-a imaju 32 kanala, a jedan Neve 8816 ima 16 kanala. To je kao da pita? da li je bolji Harley Davidson motocikl ili Fiat 500L.

Pozdrav,

Vasa

EDO GRAND 16-09-2013 06:03 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 350472)
Pa, kako to mo?e da se poredi? Dva Mix Dream-a imaju 32 kanala, a jedan Neve 8816 ima 16 kanala. To je kao da pita? da li je bolji Harley Davidson motocikl ili Fiat 500L.

Pozdrav,

Vasa

DA, ali NEVE ima svoju farbu ,a xp mix.dream imam sad i znam kako radi...znam.da je.sto.vise kanala bolje za zavrsnu sliku ,al ipak mislim da je.neve neve...sama cjena kaze sve,Xp mix dream je 1000E nov,a NEVE 8816 2600e pa razmisli..

All times are GMT +1. The time now is 10:19 PM.