![]() |
Allen &heath zed r16
Pozdrav drugovi.Da vas pitam dali ko poznaje mixer
Allen & Heath ZED-R16?? Dali je bolje recimo raditi na xp mix dream i neve 8816 suming...ili taj ZED r16.? HVALA i POZDRAV. |
Re: Allen &heath zed r16
Quote:
Pitanje za tebe - da li snimas multikanalno i sta vec posedujes od opreme? Pored toga sta ti je opis zanimanja...to su neke stvari koje bi pomogle u eventualnim odgovorima, ovako mozemo da diskutujemo do kraja vremena i veka o razlicitosti opreme, ali je sutina u tome da objasnis cime se tacno bavis i sta ti je potreba. Poz |
Quote:
Koristim najvise UAD plug ine za farbanje instrumenata,kompresore itd itd.. Razmisljo sam da taj moj xp mix dream zamjenim sa analognom mixetom koju sam naveo gore...pa sam u dvomima,dal da pored xp mix dream uzmem jos taj.analogni mixer ili da uzmem pored xp mix dreama uzmem jos jedan polovan neve8816.?? |
e ovo je već pitanje gde sumnjam na to da me neko zajebava. uporedi samo cene tih sprava i zapitaj se.
|
Quote:
Sto bih se zezo sa tim ?? ja samo pitam. POZZZ |
Znam da je NEVE "king" al kolega tvrdi da je taj analogni mixer dobar ,zato sam pito
POZZ |
taj a&h je super sprava za male pare, ali ne u rangu ozbiljnih sprava za ozbiljne sprave.
Ja sam razmišljao da ga kupim za lajv, ali ima male reglere, samo 4 auxa od kojih su 2 fixno pre-fade. To mi je prilično usralo utisak. |
Quote:
POZZZ |
Pa, kako to mo?e da se poredi? Dva Mix Dream-a imaju 32 kanala, a jedan Neve 8816 ima 16 kanala. To je kao da pita? da li je bolji Harley Davidson motocikl ili Fiat 500L.
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:19 PM. |