![]() |
Maschine VSTi Cubase gubi izlaz?!?
Ne mogu izvaliti nigdje na netu bilo kakav savjet pa dok cekam support od ovih iz NI, ako se smiluju da i vas pitam!
Dakle, picim Cubase rewire Reason, a imam u Cubase-u i Maschine kao VSTi! Dosad bez ikakvih problema al evo od sinoc mi puca zvuk maschine-a. Radi neko vrijeme bez problema ali odjednom nestane zvuk. Indikacije pokazuju ulazni MIDI signal ali nema zvuka... Routing uredan! Da nema neko slucajno ideju ili mu se desavalo Hvala ljudi! |
Re: Maschine VSTi Cubase gubi izlaz?!?
Da li to radi u svim projektima, jesi li probao da otvoris samo njega ? Mozda ga ubija neki plagin koji je na njegovom kanalu - cak ne mora da je na njegovom, desavalo mi se da neki bagoviti plagin blokira ceo zvuk u Cubaseu...
|
Hm da, ali nemam apsolutno nista sem dva FAb F. EQ! Bukvalno, samo editujem i spremam za export!
Zasad sa zaobisao problem jednostavno save semplova projekta u maschine-u pa sam ga restartovao ponovo kao VSTi! Do sledeceg puta sve uredno! Hvala u svakom slucaju! |
Probaj glupe fore kao raskacis sve pa ponovo zakacis.. Meni je to pomagalo prije kad sam imao mpd za slicne bagove vjerovao ili ne...
|
All times are GMT +1. The time now is 12:54 AM. |