![]() |
Aleksandar Stanojkovic - To je ljubav (spot)
Prvi spot za pesmu "To je ljubav" sa predstojećeg albuma "Anđela"! Javite utiske!
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5Lk5A1U7B5k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: Aleksandar Stanojkovic - To je ljubav (spot)
Ba? lep mjuz. Svaka čast.
poz' |
Super pesma. Odmah ?aljiv start: 'samo 2 gradska prevoza i 25 stanica'. :)
Bez zamerki. Pozitiva. |
Odlicno, samo par zamerki i to sitnih, sto opet uzmi sa rezervom. Meni je dobos preagresivan i vokal malo jak inace u ref je ok nego moje zamerke mozda poticu od toga sto slusam na nekim plastikanerima od zvucnika, preslusacu na boljim kutijama :wink:
|
Aleksandre svaka čast, ovo je savr?eno. I pored toga ?to su snimci koje si ovde postavljao bili sve bolji i bolji ipak je iznenađenje da si do?ao do ovoga!
Zvuk električne gitare je predivan. Pitam se, pitam se, kakvu si kompresiju koristio za solo deonicu (attack, ratio, treshold...)? |
hvala puno svima! drago mi je da vam se svima sviđa! :)
što se tiče gitare: pravu kompresiju sam odradio samo paralelno. ny stil, 1176 i fatso. da mu ubijem dinamiku, ali podvukao ispod clean kanala na kom je spor attack i brz release sa ratiom od 1:1.2 npr. možda malo saturacije preko čisto da ne bude nekih nepredviđenih peak-ova. :) @grada: malo ga je yt našiljio na srednjim, ali vokal u sv sl jeste glasan dok ide samo uz akustaru.. ipak je popić, pa nisam hteo previše da zavlačim vokal jer je ionako praznjikav mix (osim refrena) to je ukratko to :) Hvala svima još jednom! Baš mi je drago da vidim da ste svi zadovoljni :) |
Pozitiva totalna i sve prolazi :wink:
|
hvala puno!
ako neko ima još koje pitanje, samo pucajte! :) |
Lepo, lepo, komsija... Fino to svirucka. Sta bi sa zivim bubnjevima? Radimo?
|
hehe. hvala komšo! radimo radimo, će se čujemo i izdogovoramo oko svega još. ;) u drugoj sam priči trenutno skroz.. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:07 PM. |