![]() |
pitanje u vezi difuzora
1 Attachment(s)
Posto moje poznavanje akustike i nije na nekom zavidnom nivou,a odlucio sam se da pokusam napraviti difuzore,imam jedno malo pitanje za ljude koji se razumiju u tu materiju.
Naime,surfajuci sam naletio na ovaj dizain,a posto mi se cini da je od svih kombinacija koje sam vidio najlaksi za napraviti zanima me da li je ucinkovit,tj da li ga se isplati raditi. pozz.... |
Re: pitanje u vezi difuzora
Quote:
Osobno mišljenje je da se isplati raditi bilo kakav difuzor,a što je on teži za izraditi, to je učinkovitiji :D ..... Skini si OVO .... Upiši u rubriku "number of wells" 7 (ili ti N7. Dobiješ izgled kakav bi on trebao izgledati, ali ne razumijem po čemu je to lakše za napraviti nego OVO ????? I vjeruj, s difuzorom ima dosta posla dok se izradi ... |
+1 Sjecam se dok sam radio moje skyline da mi je mnogo, mnogo truda trebalo.. U jednom trenutku totalnog umora sam pomisljao i da odustanem..
Drago mi je da nisam :) |
varijable za izra?un difuzora se unose u odnosu njegove pozicije u prostoriji ili samo za frekvencijski raspon na kojem bi trebao djelovati ? dali ustvari ima veze kad ra?unamo difuzor dali ce on biti na zadnjem zidu ili na stropu ili na bo?nim zidovima ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54 AM. |