![]() |
Beosong???
:confused: Deco, jel ovo neka skrivena kamera, je se sve nadam da jeste :banghead:
|
Re: Beosong???
?to, ba? se čuje mast.
|
Beosong tj Beotaxi :)
|
Da su dali ekipi sa prve koja je radila prvi glas srbije, pa da gledamo pravi show....Ovako...
|
Prvi put sam toliko ostao bez komentara da čak nisam sposoban ni da hejtujem :shock:
|
Gledao sam negde do pola showa (jedva), ugasio tv, i otisao da luftiram usi...
|
Quote:
|
Mene samo zanima zasto je na TV-u odnos matrica i vokala kriminalan? ...
U studiju je bilo ok (bar dok je Saska pevala, za druge ne znam). |
Kakve li su one pesmice koje nisu u?le u ovaj izbor?
Zvuk ko zvuk, mo?ete da debatujete na te teme ali ovde to totalno nebitna stvar. Kao da su autorima rekli, pročitajte pravila kako bi trebalo da zvuči evrovizijska pesma... pa napi?ite ne?to...suprotno. |
Quote:
Inace ...prosto ne znam koga ovde treba napljuvati zbog ovakvog izbora pesama ...imali su 171 kompoziciju na raspolaganju i izabrali 15 (od kojih mozda 3 valjaju nesto)...dajem zivot da je od tih 156 ostalih kompozicija moglo da se sastavi drugih 15 koje bi sveukupno bile bolji izbor od onoga sto smo juce videli i culi ... cak sta vise ...vokali su mi svi delovali ok, ali sam ostao bez komentara na muzicke aranzmane ...pa pobogu ljudi, ja sam 0 za kompozitore i producente koji stoje iza ovih numera ali garantujem da bi bolje odradio neke stvari ... |
All times are GMT +1. The time now is 03:14 AM. |