![]() |
Tannoy 501A brujanje
Tannoy 501A - Kada ubacim kabl cuje se brujanje. Koristim kvalitetan zvuvnivki kabl debelog preseka moguce da je Klotz s' tim sto je pravljen odnosno ja sam ga lemio. U cemu moye da bude problem? Da li je do lema, bananica koje su neke jeftine ili neceg treceg? Da napomenem da kristim Focusrite Scarlett 2i2 i kada se podigne sistem to brujanje kartica isfiltrira 90%
|
Re: Tannoy 501A brujanje
Quote:
Pozdrav, Vasa |
može biti i to da ti je u mixeru kartice podignuto da na izlaz istovremeno svira i sam ulaz, pa ako ništa nije nakačeno na neki kablić koji ti je uboden u ulaz, onda oće da bruji. Ako si me razumeo :)
|
Kabl uopste nije uboden u zvucnu karticu nego samo u aktivne monitore. Da li to znaci da nisu dobri kablovi ili je sve ok?
Quote:
|
Kupio sam low noise speaker kabl. Jel treba neki poseban za aktivne monitore? ne znam sta je linijski kabl ali pretpostavljam da sam taj i kupio. Da napomenem da bruji kada ubodem kabl u monitor a ne i u zvucnu. Da li su kablovi ok u tom slucaju?
Quote:
|
Quote:
Trebaju ti balansirani linijski kablovi na koje s jedne strane lemiš TRS (jack), a sa druge XLR (cannon). Pozdrav, Vasa |
pritom nije ništa čudno da neki zvučnik bruji ako je kabl uboden u njega a ništa sa druge strane. Ali definitivno si kupio pogrešan kabl.
|
Hvala puno
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 10:00 PM. |